Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Türkiye’de Öteki Olmak

Kategori: Sosyoloji Yazar: Erkam Tufan Aytav Yayınevi: Ufuk Kitapları-kampanya

Türkiye’de Öteki Olmak

Tanıtım Bülteni
Yazar Türkiye'de “öteki” olarak adlandırılabilecek kesimlerin önderleri ile söyleşiler yapmış ve onların kendi dillerinden yaşadıkları sorunları aktarmış. Sorunların büyük oranda ortak olduğu sonucuna varan yazar, karşılıklı hoşgörü ve diyalogun öne çıkarılmasının gerekliliğine vurgu yapmış. Türkiye'de hemen herkes bir tarafından da olsa bir ötekileştirmeye maruz. Başörtülüsü, Alevisi, Kürt'ü… Bu kesimler kendi dertlerinin ifade edilişini ve bu dertlerin toplumun başka kesimlerince de paylaşıldığını bilmeyi önemseyeceklerdir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Türkiye’de Öteki Olmak PDF 6.23 MB İndir
Türkiye’de Öteki Olmak EPUB 6.96 MB İndir
Türkiye’de Öteki Olmak MOBI 5.49 MB İndir
Türkiye’de Öteki Olmak ODF 5.86 MB İndir
Türkiye’de Öteki Olmak DJVU 7.32 MB İndir
Türkiye’de Öteki Olmak RAR 4.76 MB İndir
Türkiye’de Öteki Olmak ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Türkiye’de Öteki Olmak PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


BAŞINIZ DEVLETLE SÖZDE DEVLET YANLISI ZORBANIN BİRİYLE BELAYA GİRERSE BAKIN NASIL ÖTEKİLEŞTİRİLİYORSUNUZ.BUNU YAŞAMAYAN ZOR ANLAR.


Türkiye’deki ötekileri keşfetmek , önyargılardan kurtulup herkese olabildiği gibi bakabilmemizi sağlayan oldukça başarılı bir eser ..


Herkes bir tür öteki ne yazık ki!


Bu kitabın, kendimiz gibi olmayanlara bakışımızda dönüşüm yaratabilma gücü var. Çünkü empati yapabilmemize olanak sağlıyor. Yazar böyle bir kitap hazırlamak suretiyle, toplumumuzun demokratikleşme yoluna önemli bir taş eklemiştir kanımca. Bu ülkede yaşayan herkesin diğerlerini anlamaya gönlü varsa eğer, mutlaka okuması gereken bir kitap.


kitap türkiyedeki ötekilerin sorunlarını dile getirmiş, ülke içindeki farklılıklarımız zenginliğimiz olmalı, farklı inanç ve ırktakiler osmanlıda nasıl yaşadılarsa türkiyedede o şekilde yaşamalılar. aksi takdirde almanyada, bulgaristan da , yunanistanda türk asıllı vatandaşlara yapılanları haklı çıkarmış oluruz. bu tür kitaplar herkes tarafından okunup tavsiye edilmeli. böyle bir çalışmaya imza attığı için yazarı tebrik ediyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*