Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İffet Kahramanları

Kategori: İslam Yazar: Musa Hub Yayınevi: ışık Yayınları

İffet Kahramanları

Tanıtım Bülteni
Modern çağlarda tahrik edilen şehvet gücünün yeryüzünde çıkardığı cinsel anarşiyi bugün ekranlarda bıçaklanan, kaçırılan, namusuna el sürülen, satılan, öldürülen genç fidanlar üzerinde acı acı, yüreğimiz yana yana seyrediyoruz. Toplumun bütün kesimlerini bayağı tutkularına meze yapan küresel bir ahlâksızlık dalgası, TV ve medya kanallarını da kullanarak dünyayı bir ahtapot gibi sarmış, damarlarından tüm ahlâkî faziletleri ve en son da imanı çekip alırken, insanlık namusu canhıraş bir kurtarıcı bekliyor. Ve dışardan beklenen kurtarıcı, içerden zuhur ediveriyor. İsmi: Fıtrî haya hissi, aklî iffet iradesi ve iradî haya melekesi! iffet Kahramanları, bu gücü uyarıyor, uyandırıyor, diriltiyor ve modern asırlara birer insan meleği modeli" sunuyor. Kalbi temiz, yüzü ak, alnı açık, boynu dik, gözleri pırıl pınl, yanağında pembe haya gülleri, pırlanta gibi bir nesil ideali aşılıyor. "Böyle de olabilirmiş!" dedirtiyor. Kalplerdeki imanı güçlendiriyor, haya duygusunu ayağa, iradî iffeti şaha kaldırıyor. Tövbeye getirip günahlarına ağlatıyor, hakkına girdiklerinden helallik aldırıyor. Bir dahi istememeye azmettiriyor. Bir dünya cenneti vaat ediyor ve inşallah Allah'ı razı ediyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İffet Kahramanları PDF 6.23 MB İndir
İffet Kahramanları EPUB 6.96 MB İndir
İffet Kahramanları MOBI 5.49 MB İndir
İffet Kahramanları ODF 5.86 MB İndir
İffet Kahramanları DJVU 7.32 MB İndir
İffet Kahramanları RAR 4.76 MB İndir
İffet Kahramanları ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


belkide günümüzün en büyük tehlikelerinden biridir iffetsizlik, yazar iffetin önemini, tarihteki büyük dini şahsiyetlerin yaşantılarından örnekler sunarak anlatmaya çalışıyor, kanımcada bundada gayet başarılı olduğu görülüyor.


şu anda okuyorum çok güzel giriş heyacanlandım


Bu kitabı okuyalı bir kaç yıl oluyor ama hala etkileri devam ediyor.Kitapta Hz.Adem’den günümüze kadar yer alan iffet kahramanlarının ibretlik hikayeleri yer almaktadır.Araştırmacılar bilirler; kitabın kaynakçası dipnotu önemlidir.Kitapta yer alan bu ayrıntılar güvenilir kılmaktadır.Ayrıca yararlanılan kaynaklardan da istifade etmenizi sağlar.Bence bu ayrıntı kitap seçmede önemli bir unsur.Hele hele araştırma,tarih,bilgi vs.kitaplarında…


Hz. Adem ile Havva’dan Pakistanlı öğrenciye kadar birçok manevi şahsiyetin konu ile ilgili anekdotlarını aktarılmış, yer yer hadis, ayet ve birkaç alimin sözleriyle anlatılanlar desteklenmiş. sıkıcı bir kitap değil aksine çabucak biten kitaplardan. kitaptaki bu kadar çok örneği okuduktan sonra ister istemez hem bireysel hem toplumsal bakımdan “iffet” konusunda sorgulamaya neden olup daha dikkatli olmayı sağlıyor. Hediye etmek için de, kütüphanenizde bulundurmak için de gayet uygun bir kitap.


kitabı okuduğum zaman kendime dedim ki biz peygamberlerin tarihini bilmiyoruz ve bu bilmemenin getirdiği cahil cesaretiyle haddi aşan yorumlar yapıyoruz. Peygamberlerin nefisle imtihanları öyle bir anlatılmış ki insani yanımızın ilahi yanla kapışma halini görüyoruz. Kitap okunası bir uslüp oluşturmayı başarmış. Aşk kavramını nefisle her kişide, her dönemde sorgulamış. yazanın kalemine ve yüreğine sağlık…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*