Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Allahın Adamı

Kategori: Edebiyat Yazar: Haldun Çubukçu Yayınevi: Doğan Kitap

Allahın Adamı

Tanıtım Bülteni
Anlatılan inanılmaz bir insanın, inanılmaz hayat hikâyesidir:Sarhoşlar, serseriler, uzayıp giden tren yolları, dikimevi, askeri hastaneler, elektroşoklar, kırılmış bütün içme rekorları…Sonra bir gün, 40 yaşını aşmışken tövbe ediş…Atletizmde ve kayakta rekorların peşi sıra koşmak…Hiç kimsenin katlanamayacağı eziyetlerde arınış…Yalnızlıklarına kapanmış Çerkez Anne ile “deli” oğlunun hüzünler dolu acıları ve hikâyeler boyu kahkaha…Şehirleri, kasabaları Doğu’nun ve İç Anadolu’nun…Sivas, Şarkışla, Erzurum, Sarıkamış, Kayseri…Bunun düşünü gördüm ben:Upuzuuunnn bir düzlük. Ayağımda mukavemet kayakları gidiyorum, gidiyorum, gidiyorum... Bir de bakıyorum Ağrı Dağı çıkıyor karşıma... Ağrı Dağı’nın etrafında bir tel örgü... Birkaç kapısı var... Birinden girmek istiyorum, bir nöbetçi asker beliriyor, tüfengi doğrultuyor...“Yassak!..”Dağa bakıyorum, en depesinde mermerden üç basamak... Parlıyor, beni çekiyor, canım gidiyor... Öteki gapısından girmek istiyorum, alacalı ayu gibi Kangal itleri... Gıırrrr! Gırrrr! hırlayıp, diş göstertiyorlar.Öteki gapıdan girecem, ahali toplanmış alay ediyor, “Deli, aleyhi şuna bakın, goca herif utanmadan goşuyor”, yol vermiyorlar...“Deli, deli…” Yaşadıklarımın aynen düşünü görmüşüm efendi! Aynen!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Allahın Adamı PDF 6.23 MB İndir
Allahın Adamı EPUB 6.96 MB İndir
Allahın Adamı MOBI 5.49 MB İndir
Allahın Adamı ODF 5.86 MB İndir
Allahın Adamı DJVU 7.32 MB İndir
Allahın Adamı RAR 4.76 MB İndir
Allahın Adamı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


yazar abbaas sayardan etkilenmiş ama kendine has bir uslup geliştirmiş.zeki bir adamın deliliğe uzanan bir hikayesi.acıtıcı, örseleyici bir hikaye.okuduğum en iyi romanlardan biri. hatta en iyilerinden.bence türk klasiklerine girmesi gereken bir romaney okur, edebiyata sahip çıkpopuler kitapların arkasından koşmayı bırakkalıcı olabilecek kitaplara sahip çıkhaldun çubukçuya sahip çıkın demiyorum, haldun çubukçunun bu kitabına sahip çık diyorumkesinlikle okuyun derim, kesinlikle…


Çok aradim zor buldum . Ama okuduğum en güzel eser desem az kalır. Çağan Irmak annem ve ben diye filmini yapsa memleket ağlamaktan içi çıkar. Yerel şive ,alkol baba,koca evlat herşey var içinde. Kopardı bir yanımı .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*