Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kamil Mürşidin Portresi

Kategori: Siyaset Yazar: Necmettin Şahinler Yayınevi: Furkan Yayınları

Kamil Mürşidin Portresi

  • ISBN: 9789757969105
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 128
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Pekçok saf insanın düzmece şeyh ve mürşidlerin tuzağına düşmekte olduğuna medya da son birbuçuk sene içinde epeyi ışık tutmuş bulunmaktadır. Bu kitap, işin aşinası olmayan fakat tarikata girmeğe heves edenlerin ne gibi tehlikelerle karşılaşabileceklerine dikkati çekmekte; gerçek manevi mürebbi olan Kamil Mürşid'ler ile bu yolun kalpazanları arasındaki farkların idrak ve temyiz edilebilmesi için de bir takım somut kriterler sunmaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kamil Mürşidin Portresi PDF 5.31 MB İndir
Kamil Mürşidin Portresi EPUB 5.94 MB İndir
Kamil Mürşidin Portresi MOBI 4.69 MB İndir
Kamil Mürşidin Portresi ODF 5.00 MB İndir
Kamil Mürşidin Portresi DJVU 6.25 MB İndir
Kamil Mürşidin Portresi RAR 4.06 MB İndir
Kamil Mürşidin Portresi ZIP 3.75 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kamil Mürşidin Portresi PDF 5.31 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


gerçek kamil insanın nasıl birisi olduğunu çok anlaşılır bir diller sohbet havasında geçen bir anlatımla okuyacaksınız.


İsmi ile müsemma olmayan bir eser.gerçek mürşidler hakkında önemli hakikatleri okuyacağınızı umuyor lakin hazin bir manzara ile karşılaşıyorsunuz.Sahte mürşidlerin en çok rastlanan vasfı müslümanlara laf uzatmaları,müminleri kınamaları,kolayca küfür isnat etmeleridir.Necmettin Şahinler kitabın son kısımlarında zamanımızın islam düşünürlerinden birisiyle isim vermeden ama aşikar biçimde alay ediyor,hakerete kadar varıyor.Dünyevi ilimlerde zirveye çıkmış,ödüller kazanmış bu muhterem zatın müslümanlar hakkında olur olmaz konuşmasını ilmin ilmi perdelemesine yoruyoruz..İsmi ve kapak resmi ile çok şey vadeden fakat hayal kırıklığı yaratan bir eser..


Mürşid nedir ? Özellikleri nelerdir ? Nasıl olunur ? ve ilgili olabilecek kısaca bu konuda insanın kafasına takılan ilintili konulara cevapları veren kıymetli bir eser. Okunmalı ve tefekkür edilmeli.


Bazen insanlar çok yanlış hareket ediyorlar. Bu kitabı okuduğunuz da bazen ne kadar yanlış ne kadar hatalı davrandığınızı anlayacaksınız.


KELİN İLACI OLSA BAŞINA SÜRER. NECMEDDİN ŞAHİNER, İLK ÖNCE KENDİSİ BULSUN MÜRŞİD-İ KAMİLİ. AT GÖZLÜĞÜYLE BAKMASIN. İLİMSİZ BİRİNİ REHBER EDİNMİŞ KENDİNE. HAYDİ BAKALIM BAK MÜRŞİDE.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*