Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Çapkına Vuruldum

Kategori: Edebiyat Yazar: Sabrina Jeffries Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Bir Çapkına Vuruldum

Tanıtım Bülteni
"Sabrina Jeffries'ın nüktedanlığı, tutkulu ve coşkulu karakterleri sizi büyüleyecek." Christina Dodd" Aşk romanı seven herkes mutlaka Sabrina Jeffries okumalı."Lisa KleypasLeydi Amelia Plume'un birçok talibi vardır ama ne yazık ki çoğu servet avcısı olan bu adamların hiçbiri ona özlemini duyduğu egzotik maceraları yaşatacak durumda değildir. Mayfair'ın balo salonları Binbaşı Lucas Winter'ın gelişiyle çok daha heyecan verici bir hal alır. Lucas Winter, karanlık bir geçmişi ve tehlikeli bir havası olan bir adamdır. Küstah, kibirli ve son derece baştan çıkarıcıdır. Amelia bir yandan kendini Lucas'ın ateşinden uzak tutmaya çalışırken bir yandan ailesiyle ilgili aradığı tüm soruların cevabını bulmak zorundadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Çapkına Vuruldum PDF 6.23 MB İndir
Bir Çapkına Vuruldum EPUB 6.96 MB İndir
Bir Çapkına Vuruldum MOBI 5.49 MB İndir
Bir Çapkına Vuruldum ODF 5.86 MB İndir
Bir Çapkına Vuruldum DJVU 7.32 MB İndir
Bir Çapkına Vuruldum RAR 4.76 MB İndir
Bir Çapkına Vuruldum ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Sabrina’nın diğer kitapları gibi bu kitabı da akıcıydı ve keyifle okudum


Yazarın adı yeter kitabı alıp okumak için! Bu yazarın bütün kitaplarını çok severek okuyorum. Tavsiye ederim.


Leydi Amelia Plume ile Binbaşı Lucas Winter’ın arasındaki aşk hikâyesini okumak oldukça keyifliydi. Sabrina Jeffries’in kitaplarını ve dilini sevdiğim için, bu kitabı da severek okudum. Yazarın; bundan çok daha güzel kitapları var. Ama bu kitap da oldukça güzeldi.


yazarı sevdiğim için her kitabını okuyorum bu kitaptada iki baskın karekterin maceralı aşklarını severek okudum yalnız merak ediyorum yazarın ilk önce prens serisi kitapları (3 kitap) yayınlandı sonra THE HELLIONS OF HALSTEAD HALL serisinden ilk kitap yayınlandı (4 kitap) şindide 6 kitaplık başka bir serinin ilk kitabı yayınlandı acaba bir seri bittikten sonra başka bir seriye geçmek daha iyi olmazmı merak ediyorum


Yazarın bu kitabı diğerlerinden daha farklıydı. İki karakterin de birbirinden daha baskın olması kitabı uçlarda hissetmenizi sağlıyor. Ama şunu da belirmeliyim ki diğer kitaplarını bundan daha çok beğenmiştim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*