Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Cehennem

Kategori: Edebiyat Yazar: Robert Olen Butler Yayınevi: Ithaki Yayınları

Cehennem

Tanıtım Bülteni
Cehennem’den canlı yayınla karşınızdayız! Bugünün en önemli gündem başlığı, Şeytan’la yaptığımız röportaj... Sakın bizden ayrılmayın!..Hatcher McCord kendini Cehennem’de bulmuş bir spikerdir ve neden böyle kötü bir sonla karşılaştığını çözmeye çalışmaktadır. Humphrey Bogart, William Shakespeare, papalar, yazarlar ve Amerikan başkanları gibi çeşit çeşit karakterlerle dolu çevresi de aynı dertten muzdariptir. Asıl mesele kimin Cehennem’de olduğu değil, kimin olmadığıdır belki de. Yeni hayatında McCord, Anne Boleyn ile birliktedir, ama Kraliçe’nin VIII. Henry’ye olan saplantısı yüzünden ilişkileri sürekli kesintiye uğramaktadır. Kahramanımız bir gün Dante’nin Beatrice’iyle tanışır ve Cehennem’den bir çıkış yolu olduğunu öğrenir. Ertesi sabah Şeytan’la yaptığı röportaj sırasında ise, onun her şeyi bildiği gerçeğinin bir hayal olabileceğini fark eder.Pulitzer Ödüllü Robert Olen Butler’ın yarattığı Cehennem’de iyi, kötü, özgür irade ve kaçış olasılığı ekseninde yapacağınız çılgın ve aykırı yolculuğa hazır olun.“Butler’ın bu nükteli ve yaratıcı romanı yazarken mükemmel vakit geçirdiğine şüphe yok. Cehennem kesinlikle komik ve kışkırtıcı...”Library Journal
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Cehennem PDF 6.23 MB İndir
Cehennem EPUB 6.96 MB İndir
Cehennem MOBI 5.49 MB İndir
Cehennem ODF 5.86 MB İndir
Cehennem DJVU 7.32 MB İndir
Cehennem RAR 4.76 MB İndir
Cehennem ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Cehennem PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Okunması zor ama bir o kadar da zevkli bir kitap. Yazarın üslubu özgün.


Gerçekten okunması güç bir kitap. Bir sürü özel isim, ünlüler, talk show programları, spikerler, şakalar ve kalıplaşmış envai çeşit cümlelerden bahsediliyor. Bunlar da ingilizceden olduğu gibi bodoslama türkçeye çevrilip kitaba aktarılmış. Bu yüzden kitaptaki birçok şeyden hiçbirşey anlayamıyoruz. Çevirmen okuyucuya hiç yardımcı olmamış.


Şahsen kitaptan hiçbir şey anlamadım. Mizah desem değil, gerilimli desem değil, duygusal desem değil… yazar her üç duyguyu da (hatta erotizm de dahil) koymaya çalışmış ama her şey birbirine girmiş, çorba olmuş. Zar zor bitirdim. Açıkçası tavsiye etmiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*