Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Zor Kadın

Kategori: Edebiyat Yazar: Susan Mallery Yayınevi: Koridor Yayıncılık

Zor Kadın

Tanıtım Bülteni
Mallery’nin büyüleyici anlatımıyla asla sıkılmayacaksınız.” Romance Review Today“Baştan çıkarıcı bir hikaye! Bir kez elinize aldınız mı bırakmak istemeyeceksiniz.” American Online“Susan Mallery’nin kitaplarını okumak her zaman büyüleyici bir deneyimdir.” Romantic TimesFrancesca Marcelli on sekiz yaşında evlenir. Tam da Francesca gibi güzeller güzeli bir kızın aşkı bulmakta asla endişelenmemesi gerektiğini söyleyen ailesinin planladığı gibi. Ancak birkaç yıl geçmeden Francesca kendini önünde parlak bir gelecek, öğrenme tutkusu ve onu doğruca çapkın CEO Sam Reese’in kollarına götüren riskli bir deneyle karşı karşıya bulur. Francesca’dan hoşlanan Sam, geçmişinden gelen bir sırrın kapıya dayanmasıyla onu daha yakınında istemeye başlar. Ve Francesca’nın da kendine sakladığı sırları vardır. Hem de sonuna kadar bekar kalmaya niyetli bu adamın gerçek duygularını ortaya çıkartabilecek sırlar! Sıcak, neşeli ve son derece duygusal bu muhteşem seride Marcelli ailesiyle tanışın.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Zor Kadın PDF 6.23 MB İndir
Zor Kadın EPUB 6.96 MB İndir
Zor Kadın MOBI 5.49 MB İndir
Zor Kadın ODF 5.86 MB İndir
Zor Kadın DJVU 7.32 MB İndir
Zor Kadın RAR 4.76 MB İndir
Zor Kadın ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Fena değildi. Zaman geçirmek için okunur.


Sıcacık bir hikaye. yazarın anlatımı sade, akıcı. eğlenmek için okunacak kitaplar arasında ilk sırada gelenlerden tavsiye ederim.


Eğlenceli bir kitap. Bir çırpıda biten ve bittiğinde yüzünüzdeki gülümsemeyle kalan siz. Aşk her an her yerde sizi bulabilir.


Yazarın ilk kitabından sonra beklediğim gibiydi.Çok da şaşırmadım.Bu arada serinin devamını bekliyorum.Bakalım sıra hangi kardeşte….


Kitabı henüz bitirmedim ama yorum yazmak için sabırsızlandım.Okurken çok duygulandım.Kitapta her şeyden biraz var:aile sorunları,yıllardır gizlenen gerçekler ve bu gerçeklerin değiştirdiği hayatlar,gençlik problemleri,bölünmüş aile problemleri ve çözümleri,sevgi,duygusallık ve tabii ki cinsellik.Fakat buradaki cinselliğe farklı gözle bakılabiliyor.Yani sadece cinsellik gözüyle değil de,içindeki duyguları ve sevgiyi de içinde barıdırdığı için hayatın en doğal ihtiyacı ve mutluluğun bir parçası gibi hissediyor insan.Ayrıca 12 yaşındaki bir kızın duygularına ve korkularına ortak olup onunla birlikte yaşıyorsunuz ve her şeyin güzel bir sonla bitmesi için dua ediyorsunuz.Yani en azından ben böyle hissettim.Yer yer sıkıcı gibi gelse de,olayların nasıl geliştiğini merak etmeden duramıyorsunuz.Kitabı herkese tavsiye ediyorum,özellikle de bölünmüş aile anne babaları için;)İyi okumalar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*