Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mirasyedi

Kategori: Edebiyat Yazar: Grace Burrowes Yayınevi: Koridor Yayıncılık

Mirasyedi

Tanıtım Bülteni
“Parlak ve zarif bir roman… Okuyanları son sayfaya kadar merak içinde bırakıyor.”Publishers Weekly “Burrowes’in bu ilk romanı son derece duygusal ve zekice yazılmış. Zamanın gerçeklerini yansıtan, karmaşık karakterlerle dolu, okuyucuları şaşırtacak, romantik bir eser.”Booklist BAŞTAN ÇIKARILAMAYAN BİR KONT… Westhaven Kontu Gayle Windham, Moreland Dükü’nün ilk meşru oğlu ve vârisi. Evlenmesi için babasının yaptığı inanılmaz baskıdan kaçmak için yazı, Londra’daki evinde geçirmeye karar verir. Orada onu gizemlerle dolu güzeller güzeli kahyası beklemektedir… SAVUNMASIZ BİR KADIN… Güzel, yetenekli ve eğitimli bir kadın, Anna Seaton. İşte bu yüzden, Gayle Windham onun kahya olarak çalışmasını anlayamıyor. Bu ikili yakınlaşıp, birbirlerinin kalplerini çalarlarken, Anna’nın sırları, kontun düzenli hayatını mahvetmek üzeredir. Ah bir de kont kadını nelerden koruyacağını bilse…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mirasyedi PDF 6.23 MB İndir
Mirasyedi EPUB 6.96 MB İndir
Mirasyedi MOBI 5.49 MB İndir
Mirasyedi ODF 5.86 MB İndir
Mirasyedi DJVU 7.32 MB İndir
Mirasyedi RAR 4.76 MB İndir
Mirasyedi ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mirasyedi PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Ortalama bir kitap. Beklentiniz düşükse hayal kırıklığına uğratmaz


Çok fazla beklentiye girmeden okunabilecek tarzda bir tarihi romans .


Historical tarzı kitapları sevenler için okunabilir bir kitap. Aslında oldukça klişe bir konu. Bir kont ve kahyası arasında bir aşk gelişiyor ancak kahyasının bir takım sırları var bu sebeple de evlenmekten hep kaçıyor. Zaman geçirmek, kafanızı dağıtmak için okuyabilirsiniz.


yazarın ilk kitabıymış sanırım ona rağmen oldukça güzeldi. okunabilir


kitap gerek konusu gerek kişileri ve diyalogları ile oldukça başarılı.bir iki günde sıkılmadan okuyabileceğiniz tarzda.imla ve yazım hataları bariz belli oluyor.bazı yerlerde baştan okuyorsunuz anlam karmaşasının içinden çıkabilmek için.tüm hatalarına rağmen önerebileceğim sizi tatmin edebilecek bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*