Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Cennette Bir Yılan

Kategori: Edebiyat Yazar: Louise Penny Yayınevi: Martı Yayınları

Cennette Bir Yılan

Tanıtım Bülteni
Dünya üzerinde kötülüğün boy göstermediği belki de son cennet köşesi olan Three Pines, geceden kalma sis bulutu dağıldığında, yeni güne hiç beklenmedik bir haberle uyanır… Başmüfettiş Armand Gamache olay yerine geldiğinde kalbinden okla vurulmuş yaşlı bir kadının cesediyle karşılaşır. Herkes bunun bir kaza olduğunu düşünürken Armand Gamache cinayet soruşturmasını başlatır. Her zaman sabırlı ve anlayışlı, keskin zekâlı ve dikkatli bir gözlemci olan Gamache’a yıllar, söylenenden çok söylenmeyeni, görünenden çok görünmeyeni yakalamayı öğretmiştir. Hem insan doğasının en karanlık köşelerine kadar inebilen bir bilge, hem de gerektiğinde bütün kariyerini ve hayatını tehlikeye atabilecek kadar gözüpek olan Armand Gamache, katil yakalama sanatının yeni bir ustası olarak Sherlock Holmes ve Hercule Poirot gibi kahramanların geleneğini devam ettiriyor… HER CENNETTE BİR YILAN VARDIR . . . "Romanlarımı içimizde, en derinimizde yatan korkuların bir yansıması gibi düşünebilirsiniz. Fakat bunun ötesinde, bütün tatsız duygular ve olayların haricinde, kitaplarım da iyiliğe ve şefkate de yer veriyorum; arkadaşlığa, sadakate ve sonsuz aşka da..."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Cennette Bir Yılan PDF 6.23 MB İndir
Cennette Bir Yılan EPUB 6.96 MB İndir
Cennette Bir Yılan MOBI 5.49 MB İndir
Cennette Bir Yılan ODF 5.86 MB İndir
Cennette Bir Yılan DJVU 7.32 MB İndir
Cennette Bir Yılan RAR 4.76 MB İndir
Cennette Bir Yılan ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bana sıkıcı geldi … olaylar bir türlü ilerlemiyor


Ben kitabın iyiliğinden çok, çeviri ve dizginin inanılmaz özensizliğine çok takıldım. Bu unsurlar iyi bir kitabı bile okunmaz hale getirebilir. Yayınevinin bu konularda daha titiz olması beklenmeli.”Adeta dua okurken çekilen bir tespih gibi aklına danışıyordu.s.20″;”tıpkı kızgına dönen bir çocuk gibi s.66″; “tıpkı Ebola virüsüne ihtiyaç duyduğu gibi ihtiyaç duyan McGill Üniversitesi’ne bağışlanmış;üniversite de bu evleri kısa süreliğine yıkılmalarını önleyecek özel maddelerle koruNmuştu.s.77”. Bunlar Türkçenin ve edebiyatın katline örneklerden birazı sadece. Yazık!


İlginç bir polisiye.Gerçekten de cennet gibi bir topluluk oluşturuyor kitabın kahramanları.Çevrenizde olmasını isteyeceğiniz insanlar arasında gerçekleşen bir cinayet çözüme kavuşuyor kitapta.Sonuna kadar zevk alarak okudum.Tavsiye ederim.


Baslarda biraz agir ilerlesede karakterlere asina olusum kitabin hizli ilerlemesinde faydali oldu. Sonhna kadar keyifle okudum diyebilirim tavsiye ederim


İlk 200 sayfada resmen boğuldum. İsimleri akılda tutmaya çalışmak zor, çok yavaş ilerliyor. Son 200 sayfada bir hareketlenme var. Kurgu olarak da eksikleri olduğunu düşünüyorum. Beni tatmin etmedi. Ayrıca Philippe’in agresifliğinin sebebini hala anlayabilmiş değilim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*