Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kötü Roman

Kategori: Edebiyat Yazar: Ferhat Ünlü Yayınevi: Turkuvaz Kitap

Kötü Roman

Tanıtım Bülteni
“Hamile bir kadının karnı gibi şişmiş mezarlarHer kabir kendi ölüsünü doğuruyor.”Darbe dönemlerinde Atatürk heykelleri yaparak köşeyi dönen bir adamın oğlu olan tutkulu, kötücül ve entelektüel mirasyedi Barbaros, hamile karısını bir uçak kazasında kaybeder. Seyir halindeki bir şehirlerarası otobüste şoförü kafasından vurup intihar etmeyi düşünürken bu fikrinden ansızın vazgeçer. Yeni hedefi, müstesna bir ulus yaratmaktır. İç sesi Mümtaz’ın itirazlarına rağmen ülkeyi kökten değiştirmek amacıyla masum insanların canına kasteden terör eylemleri planlar. Bu eylemler, bütün Kötü Roman kahramanlarının hayatını değiştirecektir: istihbaratın altın çocuğu Ateş, derin devletin yengesi Şahika, kâğıt toplayıcılığından MİT yöneticiliğine yükselmiş Mithat, popüler aydın Fuat Akis, onun, meşhur olduğu gün ölen ağabeyi talihsiz yazar Fatih Akis ve daha nicelerinin…Ferhat Ünlü, iyilikle kötülüğün kadim savaşını yeniden yorumladığı bir Habil-Kabil öyküsü anlatıyor. Yaşam-ölüm, aşk-sanat, kahramanlık-ihanet, adalet-güç, birey-devlet çatışması gibi önemli temaları derin bir hayal gücü ve çarpıcı imgelerle işliyor. Kötü Roman, psikolojik, toplumsal ve politik gerilim unsurlarını ironiyle birleştiren bir kurmaca şöleni.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kötü Roman PDF 6.23 MB İndir
Kötü Roman EPUB 6.96 MB İndir
Kötü Roman MOBI 5.49 MB İndir
Kötü Roman ODF 5.86 MB İndir
Kötü Roman DJVU 7.32 MB İndir
Kötü Roman RAR 4.76 MB İndir
Kötü Roman ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Yazarın okuduğum ikinci romanı. Türk Polisiyesine farklı bir açısı getirmiş olan yazar bu serüveninde de okuyucuyu iplik iplik saran bir heyecan sarmalıyla kuşatmayı başarıyor.


kötü roman; tamamıyla heyecan dolu ve okudukça okunulmak istenilen bir kitap.yazarın diğer kitaplarıda çok güzel. tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*