Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tübitak / Saklı Düşman

Kategori: Edebiyat Yazar: Emrah Ablak Yayınevi: Mürekkep Basın Yayın

Tübitak / Saklı Düşman

Tanıtım Bülteni
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tübitak / Saklı Düşman PDF 6.23 MB İndir
Tübitak / Saklı Düşman EPUB 6.96 MB İndir
Tübitak / Saklı Düşman MOBI 5.49 MB İndir
Tübitak / Saklı Düşman ODF 5.86 MB İndir
Tübitak / Saklı Düşman DJVU 7.32 MB İndir
Tübitak / Saklı Düşman RAR 4.76 MB İndir
Tübitak / Saklı Düşman ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Her sayfası dikkatle incelemeye değer. Öyle ayrıntılar var ki çizimlerde, gördükçe sanki bir sırrı çözmüş gibi hissediyorsunuz


Tubitak’ı karikatür olarak zaten beğeniyorum, çizgi romanı çıktığını görünce hemen aldım. Emrah Ablak gerçekten bu işe emek vermiş ve uğraşmış o net bir şekilde anlaşılıyor.Her kesimin severek okuyabileceği tarzda bir çizgi roman.Ancak aradan bu kadar yıl geçmesine rağmen maceranın 2.kitabi hala neden çıkmıyor anlamış değilim.


süper, maceranın devamını merakla bekliyorum.ama ustadan tek ricam albümün sayfa sayısı az.cilt daha fazla sayfa içermeli.


Harika bir çizgi roman. Ama aradan 5 yıldan fazla zaman geçtiği halde hikayenin devamı gelmedi maalesef. Hala bekliyorum. ..


Türk çizgi romanı adına harika bir iş. Fakat her ne kadar Lombak’ta yayınlanan maceralardan kat be kat uzun olsa da sayfa sayısı az geliyor ve bir solukta bitiveriyor. İlk kez Tübitak okuyacak olanlar önce Lombak’taki 5-6 sayfalık kısa maceraların toplandığı Tübitak albümünü alsalar iyi olur. Almadan da okunabilir fakat bu başlı başına ayrı bir macera olduğu için karakterleri ilk kez görmek için ideal olmaz. Karakterleri tanıma adına okurken bol bol gülebileceğiniz Tübitak albümünü daha önce okursanız bu çizgi romanı okurken daha çok eğlenirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*