Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Holografik Beyin Teknikleri

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Aydın Arıtan Yayınevi: Arıtan Yayınevi

Holografik Beyin Teknikleri

Tanıtım Bülteni
Beynimizin henüz kullanıma açmamış olduğumuz özellikleriyle tanışın!. Hepimizde mevcut olan bu beyinsel güçleri hayatınızın içine çekin!. Önünüzde yepyeni bir dünyanın kapıları açılsın!. Evrensel “ana hologram”a bağlanın ve “holografik alan”a geçiş yapın!. Evrenle aynı düzeyde titreşmeye başlayın!. Bütün bunları herkese öğretebilen bir metodoloji haline getiren Holografik Beyin Teknikleri, bizi 21. Yüzyıl’da insanlık ailesinin ulaşacağı yüksek uygarlık düzeyi ile buluşturuyor!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Holografik Beyin Teknikleri PDF 6.23 MB İndir
Holografik Beyin Teknikleri EPUB 6.96 MB İndir
Holografik Beyin Teknikleri MOBI 5.49 MB İndir
Holografik Beyin Teknikleri ODF 5.86 MB İndir
Holografik Beyin Teknikleri DJVU 7.32 MB İndir
Holografik Beyin Teknikleri RAR 4.76 MB İndir
Holografik Beyin Teknikleri ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Baskısı kaliteli yapılmış, özen gösterilmiş, üzerinde titizlikle çalışılmış… İçerik konusunda ise aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil; …teknikler, demesine rağmen eser sonunda sade bir örnek yer alıyor, o da öyküsel şekilde anlatılmış… Bu konulara meraklı arkadaşlar var ise Michael Talbot’un Holografik Evren kitabını tavsiye edebilirim.


kitabın başları biraz teknik bilgilerle dolu olmuş ama yarısından sonrasında uygulamalarla ilgili bilgiler yer alıyor. ama bu tarz çalışmalar eğitmenin yardımıyla yapıldığında daha iyi sonuçlar verir diye düşünüyorum.


Konu çok enteresan bir konu. Evreni ve oluşumları bir hologram şeklinde düşünüp tasavvur edebilirseniz. Bu oluşum üzerinde düşüncelerinizi nasıl kontrol edip yönlendirebilirsiniz, çevrenizi ve renkleri nasıl alıgılarsınız gibi çok çeşitli konulara değişik örnekler veren ve değişik uygulamalarla konuyu destekleyen ilginç bir kitap. Basında da daha önce konu ile ilgili gerçekleşen bilgiler yer aldı. Meraklısı kesin alsın.


Tek diyebileceğim şey, para tuzağı. Hiçbir bilimsel tarafı yok. Hatta felsefi bir tarafı bile yok. Muğlak konuşmak, terimleri bilmeyenler için çarpıtmak yeterli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*