Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
EST

Kategori: Edebiyat Yazar: Luke Rhinehart Yayınevi: Pegasus Yayınları

EST

Tanıtım Bülteni
HAYATINIZI DEĞİŞTİRECEK 4 GÜN Zar Adam’ın yazarından sıradışı bir roman “Sizin hayatlarınız yolunda gitmiyor. Hayat hakkında müthiş teorileriniz, çarpıcı fikirleriniz, zekice inanç sistemleriniz var. Hepiniz –her biriniz– hayatlarınızı idare etme konusunda çok mantıklısınız ve hayatlarınız yolunda gitmiyor. Sizler dallamasınız.”EST Eğitmeni EST, birbirlerinden farklı birçok geleneksel dinin ve psikoterapik disiplinin en iyi tekniklerini kullanır. Amacı, iki hafta içinde insanlara yaşamlarını değiştirecek eşsiz bir deneyim kazandırmaktır.Mezunların pek çoğu, deneyimledikleri her şeyin tüm sorumluluğunu üstlendiklerinde, “sorunlarının” uçup gitme eğiliminde olduğunu keşfetmiştir.Bu seminere katılan binlerce kişi arasında Yoko Ono, Cher, Jeff Bridges, Joel Schumacher ve Diana Ross gibi ünlü isimler de yer almaktadır. “EST, tüm zamanların en iyi kişisel gelişim romanıdır.”Dr. Joe Vitale
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
EST PDF 6.23 MB İndir
EST EPUB 6.96 MB İndir
EST MOBI 5.49 MB İndir
EST ODF 5.86 MB İndir
EST DJVU 7.32 MB İndir
EST RAR 4.76 MB İndir
EST ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


4 günde bitirilmesi gereken bir eğitmen kitap…


Kitap EST eğitimini öyle bir anlatmış ki okuduktan sonra gerçekten böyle bir eğitim var mı, varsa nerede yapılıyor, nasıl yapılıyor gibi sorularla dolduruyor zihninizi.


Kişisel gelişimle ilgili farklı bir teknik mi öğrenmek istiyorsunuz? Bu kitapta.


Zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Fena başlamamıştı ama yarıladıktan sonra bitirmek işkenceye dönüştü. Kişisel gelişim kitabı olarak göremediğim bir kitap oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*