Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Her Taşın Altında  The Cemaat mi Var?

Kategori: Siyaset Yazar: Nazlı Ilıcak Yayınevi: Doğan Kitap

Her Taşın Altında The Cemaat mi Var?

Tanıtım Bülteni
Gazeteci Nazlı Ilıcak, Fethullah Gülen’le ilişkilendirilen pek çok konuyu mercek altına aldı.90’lı yıllardan itibaren Türk siyasi hayatında bir isim öne çıktı: Fethullah Gülen.Her dönem hakkında birtakım iddialar ortaya atılan Fethullah Gülen ve Cemaati, özellikle Ergenekon soruşturmasıyla birlikte daha çok gündeme geldi. Ergenekon sürecinde Fethullahçı olarak bilinen polislerin parmağı olduğu, Cemaat mensuplarının özellikle adliye ve mülkiye içinde örgütlendikleri iddiaları dillendirildi.Gazeteci Nazlı Ilıcak da 28 Şubat sürecinden cumhurbaşkanlığı seçimine, Emniyet içindeki “F tipi örgütlenme” iddialarından gazetecilerin tutuklanmasına kadar Fethullah Gülen’le ilişkilendirilen pek çok konuyu mercek altına aldı.“Bir geçiş dönemindeyiz, hiçbir şey durağan değil” diyen Nazlı Ilıcak, Her Taşın Altında “The Cemaat” mi Var?’da bir gözlemci ve gazeteci olarak olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendiriyor.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? Satın Al
Kitapyurdu Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? Satın Al
D&R Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? Satın Al
Idefix Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? Satın Al
BKM Kitap Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? Satın Al
Hepsiburada Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? Satın Al
Nadir Kitap Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? Satın Al
N11 Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? Satın Al
Amazon Türkiye Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? PDF 6.23 MB İndir
Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? EPUB 6.96 MB İndir
Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? MOBI 5.49 MB İndir
Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? ODF 5.86 MB İndir
Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? DJVU 7.32 MB İndir
Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? RAR 4.76 MB İndir
Her Taşın Altında The Cemaat mi Var? ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


türkiye de yaşanan olaylara ışık tutuyor aslında. cemaat aleyhinde konuşanların tezlerini tek tek çürütüyor. üzerinde ince ince çalışılmış bir eser…


Kitabın isminde merak uyandıran soruya hiçbir şekilde cevap bulamıyorsunuz. Kitap geçmişte yazılan yazıların kötü bir derlemesi. Çok sık tekrarlar yapılmış. Açıkçası beklediğim hiçbir soruya net ve açık bir cevap bulamadım.


Nazlı Hanım siyasetci ve iyi bir kaleme sahip olduğunu bu derleme tarzı kitabı ile ele aldığı Fethullah Gülen ve cemaatinin aslında ne kadar doğru adımlar attığını çok güzel anlatmış. Benim çoçukluğumda olan ve o zamanlar bu denli meraklı olmadığım konuları ele alışından dolayı bu kitabı okuyarak kendimi çok şanslı hissettim. Emeğe sağlık.


Kitap ağırlıklı olarak köşe yazıları (başka yazarların), kitap alıntıları (F. Gülen) ve belgelerden (MİT vs.)oluşturulmuş. Bunlar kitabın yüzde doksanını meydana getirmiş. Yazarın yorumları çok az. Kısaca derleme olmuş.


Nazlı ılıcak’ı siyasetle içli dışlı olduğu uzun yıllardan beri birikimini çok iyi kullanarak bugüne kadar yaşanan haksızlıklara artık daha fazla tahammül edemeyerek gerçekleri belgeleri ile gün yüzüne çıkarma çabasından dolayı teşekkür ediyorum.Bir kısım cuntacıların ve destekçilerinin(bilerek veya bilmeyerek) istemedikleri yönde ceryan eden her olayın Fethullah Gülen ve bu harekete gönül verenler tarafından organize edildiğini düşünmeleri; bu fikri ortaya atanların acziyetlerini ve düştükleri komik durumunda açık göstergesidir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*