Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Telefonla Röportaj

Kategori: Diğer Yazar: Emine Şenlikoğlu Yayınevi: Mektup Yayınları

Telefonla Röportaj

  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 424
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Mektup Dergisi için ortalama 25-30 konu hakkında, rastgele aradığımız telefonlarla röportajlar yaptık. Kah suratımıza kapandı telefonlar, kah güzel cevaplar aldık. Bu işlemi hemen hemen her ay yaptık. Sonuçta mini halk yoklaması-istatistik gibi bir durum çıktı ortaya. Evlilik, Siyaset, Nato-Varşova, Çeşitli Savaşlar, Alevilik, Tarikatlar ve daha bir çok konularda derken gördük ki, bu çalışma kitap olursa çok kişi faydalanacak anlaşılmamız dileğiyle.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Telefonla Röportaj PDF 17.60 MB İndir
Telefonla Röportaj EPUB 19.67 MB İndir
Telefonla Röportaj MOBI 15.53 MB İndir
Telefonla Röportaj ODF 16.56 MB İndir
Telefonla Röportaj DJVU 20.70 MB İndir
Telefonla Röportaj RAR 13.46 MB İndir
Telefonla Röportaj ZIP 12.42 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


değişik bir ropörtaj deneyimi olduğu kesin.özellikle yazıldığı dönemle alakalıkonularda halkın ne düşündüğünü yada islmı ne kadar tanıdığını anlattığı için güzel bir eser.tavsiye ederim.iyi okumalar…


Kitap bir çok insana telefon edilerek onlara çeşitli soruların yöneltilmesi ve alınan cevapları içeriyor. hepsi yaşanmış gerçekler. okuduğunuzda biz gerçekten bu halde miyiz diyeceksiniz. gerçi şşimdilerde toplumumuzun daha bilinçli olduğunu düşünüyorum ancak yine de aynı düşüncelerin devam ettiği de kesin. skıcı bir kitap değil kesinlikle tavsiye ederim


burası türkiye sözde %99 u müslüman ülke buyrun bu kitabı okuyun. yazılanların hepsi gerçektir. bu müslümanlık mı dersiniz.Ahh toplum Ahh seni bu hallere kim getirdi..??? neden ülkemiz de dini yaşamak gittikce zorlaşıyor ahh!:..sormaz mı insan kendine???


Bu kitapi okuduktan sonra bazi insanlarin ne kadar cahil oldugunu ve ne kadar korktugunu göreceksiniz! Telefendaki soruya cevab vermekten dahi aciz olan insanlar, Islamin emirlerini hic bilmeyen insanlar, en kolay seyleri bile bilmeyen insanlar! Yani aglarmisin, gülermisin diyeceksin kendi kendine!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*