Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım)

Kategori: Siyaset Yazar: Abdurrahman Babacan Yayınevi: Pınar Yayınları

Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım)

Tanıtım Bülteni
Binyılın Sonu: 28 Şubat’ kitabı, yakın dönemde yaşanmış; fakat yansıma alanı ve sonuçlarıyla uzun vadede Türkiye’de ciddi dönüşümlerin taşıyıcısı olacağına dair göstergelerini almaya başladığımız ‘28 Şubat 1997 Postmodern Darbesi’nin hikâyesini anlatıyor. Çalışmaya başladığımız andan itibaren adım adım sürecin izlerini takip ederken, karşımızda dokunulmamış ciddi bir birikim olduğunu gördük. Şu ana dek sürece dair anlatılanlar ve konuşulanlar büyük oranda dağınık ve birbirinden kopuk olduğundan süreci bütüncül bir okuma ve anlama çabalarını zorlaştırmaktaydı. Bu eksikliği gidermek için her biri büyük özveri gösteren ve ciddi teşekkürü hak eden 16 kişilik dinamik bir ekiple yola çıkıldı. Bu ekip içerisinde alt ekipler oluşturularak; her alt ekibin, röportajından sorumlu olduğu isimlere dönük yapılacak özel hazırlık sürecine girildi. Her söyleşi anketvâri, belirli ve aynı sorular üzerinden değil; her bir kişi için özel hazırlanmak suretiyle gerçekleştirildi. Aylar süren yoğun bir sürecin neticesi olarak 3 ciltlik, orijinal ve emek mahsulü bir eser ortaya çıktı.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) Satın Al
Kitapyurdu Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) Satın Al
D&R Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) Satın Al
Idefix Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) Satın Al
BKM Kitap Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) Satın Al
Hepsiburada Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) Satın Al
Nadir Kitap Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) Satın Al
N11 Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) Satın Al
Amazon Türkiye Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) PDF 6.23 MB İndir
Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) EPUB 6.96 MB İndir
Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) MOBI 5.49 MB İndir
Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) ODF 5.86 MB İndir
Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) DJVU 7.32 MB İndir
Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) RAR 4.76 MB İndir
Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Binyılın Sonu: 28 Şubat (3 Cilt Takım) PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Kitap baştan sona okunması şart olmayanlardan. Her çalışmayı kendi içinde ayrı ayrı okumak mümkün. Dönemin olaylarını okumak isteyenler için birinci ağızdan anlatımlar mevcut. Faydalı eser.


Kitabı bir televizyon programında gördüm. Bu alanda özellikle postmodern tabirinin çok kullanıldığı günümüzde dönemi farklı pencerelerden gösteren bir araştırma. O dönemi yaşamış ve bir şekilde zarar görmüş, iş adamı, avukat, milletvekili, doktor, öğretmen her meslek grubunun her görüşün toplandığı harika bir çalışma olmuş. Dili sade. Konulara giriş, söyleşi yapanların sordukları sorular, sorulara cevap verenler özel olarak araştırılarak düşünülerek seçilmiş. 28 şubatın ülkemiz üzerindeki siyasi, akademik, milli, manevi, ekonomik, sosyolojik, hukuksal olarak hemen hemen tüm alanlarda ne gibi tahribatlar bıraktığını, farklı kişilerden okumak, eminim buda mı olmuş dedirtecektir. Kitap kronolojik açıdan tarihleri vermekten ziyade darbenin milletimize devletimize verdiği zararı enine boyuna derinlemesine anlatmaya çalışmış. Böyle bir kitabı hazırlayan değerli yazar ve araştırmacı kadrosuna sonsuz teşekkürler. Ellerine sağlık. Türkiye’nin yakın tarihini öğrenmek için sağlam bir kaynak. iyi okumalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*