Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşkın Şehidi (Cep Boy)

Kategori: Edebiyat Yazar: Ahmet Turgut Yayınevi: Paradoks

Aşkın Şehidi (Cep Boy)

Tanıtım Bülteni
“Nefis ister, akıl gerekçeler bulur, vicdan aklar.Oysa sen kendini kandırsan bile unutma ki;Allah hesap sorar. Ellerinle kendini ateşe atma!..”Aşkın ŞehidiKERBELÂ, Hüseyin ve yoldaşlarının katligâhı...Orada kan ve gözyaşı var. Oradaki susuzlukla senin de ciğerlerin kavrulur.Ve başlarsın âh-u figan etmeye.İçin yandıkça görürsün: Kerbelâ hak aramanın ve özgürlüğün destanıdır. Teslimiyetin, adanmışlığın ve sadakatin zirvesidir. Her biri ayrı bir şiar olan yetmiş iki şehidin yurdudur Kerbelâ...Onlara kapılanırsan nakşolur kalbine: Aslında her yer Kerbela'dır, her gün Âşûra...Ve dile gelir Kerbelâ: "Benim için ağlama. Kendine bak!" der..."Adına lanetler okuduğun Yezid bizatihi nefsindir. Hesapsızca ister, bu uğurda canlar yakar. Hüseyin'i terk edenleri kınamadan evvel bir kez daha düşün! Sende bir akıl var. Sadece kendi çıkarlarını hesap eder ve heveslerini haklı göstermek için türlü bahaneler uydurur!”Kerbelâ ikazla yetinmez. Kurtuluşun yolunu da gösterir:"Hüseyin'i Allah katından sana üflenen ruh belle!.. Arına paklana yücelir-sen sen de Rabbinden bir delil oldun demektir. Aşka Şahit isen bu Şehadet kutlu olsun. Sen Aşk ile her dem diri kalanlardansın.Ve ‘Aşkın Şehidi’sin!..”
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşkın Şehidi (Cep Boy) PDF 6.23 MB İndir
Aşkın Şehidi (Cep Boy) EPUB 6.96 MB İndir
Aşkın Şehidi (Cep Boy) MOBI 5.49 MB İndir
Aşkın Şehidi (Cep Boy) ODF 5.86 MB İndir
Aşkın Şehidi (Cep Boy) DJVU 7.32 MB İndir
Aşkın Şehidi (Cep Boy) RAR 4.76 MB İndir
Aşkın Şehidi (Cep Boy) ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Cep boy olan bu kitapda Hz hüseyin ve akarabalarının Yani peygamberimizin soyundan olanların yezit ve onun adaletsiz valilerine karşı mücadelesi ve uğradığı haksızlıklar konu ediliyor.Dönemin bu talihsiz olayını güzel bir yorumla anlatmış.


Kitaba ilk başladığınız andan itibaren kendinizi olayların içinde bulabileceğiniz bir kitap.Kerbela’da yaşananlarla ilgili okuduğum ilk kitap. Kerbela ‘da yaşanan kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği o olayı okudukça Kerbela hakkında daha da fazla kaynak okumanın faydalı olacağını düşünüyorum.


Dinimizde önemli tutan Kerbela olayını en ince ayrıntısına anlatan akıcı müthiş bir kitap. Kerbela ve Hz.Hüseyin’le birkaç kitap okudum bunun gibisi yok kesinlikle her Müslüman’ın okuması lazım


Hz. Hüseyin ve ehl-i bey’in aşantısını çektikleri sıkıntıları çok güzel anlatan bir kitap.. Kitapyurdundaki yorumları okuyarak aldığım ama severek, tüylerim diken diken olarak okuduğum bir kitaptı..


hz.HASAN ve HZ..HÜSEYİN hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler KERBELA’ YI ögrenmek isteyenlerin kitabı okumaları yeterli…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*