Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Not: Seni Sevmiyorum

Kategori: Edebiyat Yazar: Vefa Enver Yayınevi: önce Kitap

Not: Seni Sevmiyorum

Tanıtım Bülteni
Vefa Enver'in tüm romanlarında olduğu gibi bu kitapta da eğlenceli bir çifti okumaya hazır olun. Tabii kitap bittikten sona da başlarına neler geldiğini merak edeceğiniz arkadaşlarını da... Denize düşen yılana sarılır derler ya, Ela için de durum aynen buydu!Düştüğü sıkıntıdan kurtulmanın en iyi yolu zengin ev arkadaşı Gözde'nin eşcinsel kuzeni ile anlaşmalı evlilik yapmaktı, kulağa çok kolay geliyor değil mi?Ama bu planın tıkır tıkır işlemesine iki engel vardı, ilki damadın kuzeni Efe, ikincisi damadın ta kendisi...Damadın eşcinsel olmadığını keşfetmek, Efe'ye âşık olduğunu keşfetmesinden daha sancılı olduysa da, maalesef her iki konuda da eli kolu bağlıydı, o da mecburen çözümü kaçmakta buldu! Düğün gecesi, nikâhtan tam önce!Neredeyse başarıyordu da... tabii eğer Efe'nin arabası ona çarpmış olmasaydı! Sonra ne mi oldu? Öğrenmek için okumalısınız!Olaylar anlattığımızdan daha karışık değil, ama kesinlikle daha komik.Okurken eğleneceksiniz, orası kesin!Ama siz siz olun sevgilinize ondan ayrıldığınızı bir post-it ile söylemeyin!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Not: Seni Sevmiyorum PDF 6.23 MB İndir
Not: Seni Sevmiyorum EPUB 6.96 MB İndir
Not: Seni Sevmiyorum MOBI 5.49 MB İndir
Not: Seni Sevmiyorum ODF 5.86 MB İndir
Not: Seni Sevmiyorum DJVU 7.32 MB İndir
Not: Seni Sevmiyorum RAR 4.76 MB İndir
Not: Seni Sevmiyorum ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Not: Seni Sevmiyorum PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


VEFA ENVER YAZIYOR BEN OKUYORUM


Vefa Enver bu tarzda bence bir numaralardan birisi. Romanlarını su gibi bir günde okuyabiliyorsunuz. Ve okurken de çok büyük keyif alıyorsunuz.


Tavsiye ederim okunmalı yazarın anlatımı güzel


başı epey eğlenceliydi ama sonu olmamış gibiydi :/


vefa enver’i ilk defa okudum sonunu tahmin edebiliyorsunuz bir süre sonra ama gene de eğlenceli bir kitaptı bence okunabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*