Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kıyamet Elçileri

Kategori: İslam Yazar: Alein Kentigerna Yayınevi: Panama Yayıncılık

Kıyamet Elçileri

Tanıtım Bülteni
İslamiyet’in doğumundan kısa bir süre önce bir haham ve bir rahip, Cenovalı eski bir mezar soyguncusuna ait bir günlüğü okuyarak Atlantik Okyanusu’nu geçerler ve dünyaya gönderilen ilk kutsal metinlerin izini sürmek için Orta Amerika’da bir adaya ulaşırlar. Onların gidişinden on yıl sonra elinde tuhaf, gümüş bir nesne olan genç bir Orta Amerika yerlisi, peşindeki iki Fenike gemisinden kaçarak bir gemiyle Akdeniz’e girer ve Mısırlıların eline tutsak düşer.1600’lerin Osmanlısı. Üzeri taşla örtülmüş bir kuyunun dibinde bulunan bir rahibin cesedi. Ve tüm ipuçlarının toplandığı Silifke’nin baş imamı. İmamın elinde ise bir kuru kafa ve kimden geldiği belli olmayan gizemli mektuplar… Gnostik tarikatlar, ürkütücü rüyalar, kaybolan iskeletler ve kurmaca mı gerçek mi belli olmayan kapkara bir sisin ardına gizlenmiş tehlikeli bir sır. Bir çırpıda okunacak, heyecanın doruklarında, gizemli, çarpıcı ve her sayfası gerilim yüklü bir tarihsel roman.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kıyamet Elçileri PDF 6.23 MB İndir
Kıyamet Elçileri EPUB 6.96 MB İndir
Kıyamet Elçileri MOBI 5.49 MB İndir
Kıyamet Elçileri ODF 5.86 MB İndir
Kıyamet Elçileri DJVU 7.32 MB İndir
Kıyamet Elçileri RAR 4.76 MB İndir
Kıyamet Elçileri ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Alein KENTİGERNA nın yine bir nefeste okuduğum muhteşem eseri. Sonu biraz fantastiğe bağlıyor ama içinde anlamlandıracağımız çok şey mevcut. Mutlaka okunmalı


İlginç bir kitap olmasıyla beraber bir çok mantık hatalarına takıldığım bir kitap oldu.


enteresan bir kitaptı. artık eminim bu kesinlikle takma adla yayınlanmış bir kitap ve bir türk tarafından yazılmış. konusu aslında güzel ama anlatımı biraz tuhaftı. bana DaVinci Şifresi ni hatırlattı. özellikle kitap içinde geçen tarikatın sembolü olan “gül” nedeniyle. yine de sıkıcı değildi.


çok akıcı bir kitap Osmanlı kadısının da sapkın tarikatın üyesi olması çok heyecan vericiydi tek solukta okunabilecek bir roman


kitabın konusu ilgi çekici ancak bir takım mantık hataları var. en küçük olanından örnek vermek gerekirse kitapte 16 yy da sabah khavaltıda çay içiliyor, oysa çay Türkiye’ye 19 yy da girdi ve kahvaltıda yer alması 1950 li yılları buldu.Yinede farklı abkış açısı ve ilginç konusu ile ortalamanın üzerinde olduğunu söyleyebilirim.Yazarın yazdığı konu, yazma şekli ve cümlelerinden hareketle Türk olmadığına inanmak çok zor. Sanırım kendisini anagram bir ismin arkasına gizlemeyi tercih ediyor. Verilen ismi anagram varsayıp biraz uğraşırsak Naile Erginkent şeklinde bir isme ulaşılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*