Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çocukların Kitabı

Kategori: Edebiyat Yazar: A. S. Byatt Yayınevi: Artemis Yayınları

Çocukların Kitabı

Tanıtım Bülteni
Olive Wellwood, etrafına toplanmış çocuklarıyla röportaj veren ünlü bir yazar. Çocuklarının her biri için ayrı ayrı kitaplar yazıyor, onlara farklı renkte kapaklar hazırlayıp özel raflara yerleştiriyor. Romney Marsh yakınlarındaki, şamatanın eksik olmadığı evlerinde, masalsı bir dünyada yaşıyorlar. Ancak Wellwood ailesinin ve akrabalarının hayatı gizemli bir hal alacak. Ne de olsa her ailenin kendine has sırları var...Bu canlı, zengin ve etkileyici öykü bizi Kent’ten Paris ve Münih’e, ve hatta Somme’daki siperlere götürüyor. Victoria döneminin sonlarında doğan ve Edward dönemindeki altın yazlarda serpilen bir nesil, önlerinde uzanan karanlığın farkına varmadan yetişmişti. Masumiyetleri, onları seven yetişkinlerin ihanetine maruz kaldı. Bu roman, en derin anlamda, çocukların kitabı...¬“Ustaca, zeki ve insancıl. 2000’lerin en çok hatırlananromanlarından biri olacak.”Times Edebiyat Eki“Entellektüel kıvılcımlarla dolu, okuru esir eden, epik bir hikaye.”Guardian“Byatt, her zaman olduğu gibi güzel bir şeyler yazmış ve yazıyla şiirin karışımı kitaba olayların içindeki herhangi bir şey kadar gizemli bir duygusallık katmış.”Elizabeth Kostova, Tarihçi’nin Yazarı
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çocukların Kitabı PDF 6.23 MB İndir
Çocukların Kitabı EPUB 6.96 MB İndir
Çocukların Kitabı MOBI 5.49 MB İndir
Çocukların Kitabı ODF 5.86 MB İndir
Çocukların Kitabı DJVU 7.32 MB İndir
Çocukların Kitabı RAR 4.76 MB İndir
Çocukların Kitabı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Bol karakterli çok çarpıcı karmaşık hikayeler ve çok katmanlı bir anlatım.


Yazarın Ragnarök: Tanrıların Alacakaranlığı kitabını beğenerek okudum ve bu kitabını sipariş ettim. Anlatımını ve karakter işleyişini çok beğendim. Kesinlikle okunması gereken bir yazar. Tavsiye ederim.


Gerek kitabın boyutu, gerek sayfaların çokluğu insanı korkutmamalı. Birçok çok satanın ötesinde bir kitap. Her yazarın altından kalkamayacağı sayıda kahraman, onların her birinin hikayesi ve içsel devinimleri, arka plandaki tarihsel süreçler, içinde geçtiği zamanın sanat dünyası gibi bir sürü unsuru barındıran bir eser. Kitabın kapağında bir eseri yer alan Fransız sanatçı Lalique’den başlayarak bilgi rarayışına sevk edileceğiniz sayfalarla dolu. Olive Wellvood, çocukları ve etralarındaki insanların öykülerine dalmak gerçekten çok keyifli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*