Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Vazgeçmem Senden

Kategori: Edebiyat Yazar: Lisa Kleypas Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Vazgeçmem Senden

Tanıtım Bülteni
New York Times gazetesinin çok satan kitaplar listesinin gözde yazarından göz kamaştıran bir roman daha...İNKÂR EDİLEN BİR ARZU...YASAKLANMIŞ, ÖZLEM DOLU BİR AŞK...Yakışıklı bir Çingene olan Kev Merripen uzun süredir güzel ve terbiyeli Winnifred Hathaway'yi arzulamaktadır. Fakat gizemli bir kökene sahip olduğundan belirsiz geçmişinin etrafına ışık saçan hassas Win'e zarar vermesinden korkar. Bu yüzden onun cazibesine karşı koymaya çalışır ve çok geçmeden genç kız ondan çok ama çok uzağa gitmek zorunda kalır.Merripen, Win İngiltere'ye geri döndüğünde her ne olursa olsun aşkı inkâr eden biriymiş gibi görünmeye devam eder. Bu sırada genç kızın karşısına çekici, karşı konulmaz bir talip çıkar. Kev ya şimdi harekete geçecektir ya da asla. Fakat önce kaderine dair tehlikeli bir sırla yüzleşmesi gerekmektedir, aksi takdirde âşık olduğu kadını sonsuza dek kaybedecektir."Nefesinizi kesecek." Romantic Times
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Vazgeçmem Senden PDF 6.23 MB İndir
Vazgeçmem Senden EPUB 6.96 MB İndir
Vazgeçmem Senden MOBI 5.49 MB İndir
Vazgeçmem Senden ODF 5.86 MB İndir
Vazgeçmem Senden DJVU 7.32 MB İndir
Vazgeçmem Senden RAR 4.76 MB İndir
Vazgeçmem Senden ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Lisa Kleypass’ın okuduğum ilk kitabıydı. Çok güzel bir dili var ve bu seri gerçekten çok keyifli. Romantik kitapseverlerin bayılacağı türden.


Bu serinin en romantik en duygusal ve açık ara en aşkı hissettiren kitabı. Kev’in Winnifred’e olan aşkı o kadar güzel o kadar temizdi ki. Daha küçüklerken Winnifred hastalıktan ölecekken Kev’de onsuz yaşayamayacağı için kendini öldürecekti. Hep Winnifred iyi olsun diye kendi aşkını içine gömdü Kev.
Halbuki Winnifred’i onun kadar hakeden başka kimse olmadı


tarihi romanların içine değişik insanları katarak yazar çok güzel bir kitap çıkarmış ortaya


Eğlenmek için okunabilecek bir kitap.


Kev’e çok içim acı bazı yerlerde. Kleypas harika bir yazar, karakter ve atmosfer yaratmada üzerine tanımıyorum. Çok sevdim bunu da.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*