Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hayatımın Aşkı

Kategori: Edebiyat Yazar: Ekin Atalar Yayınevi: Artemis Yayınları

Hayatımın Aşkı

Tanıtım Bülteni
Sema! Alımlı olduğun kadar otantiksin de! …ve Sinan buraya eller havayaMeşhur aktör Sinan’a kavuşmak söz konusu oldu mu, Sema’nın sınırı yok. Yok böyle bi sevda. Sema loves Sinannn!İŞTE KARŞINIZDA CAMLARDA BEKLEDİĞİMİZ O EKİN ATALAR KOMEDİSİ!Siz, yıllardır aşık olduğunuz adamı elde etmek umuduyla neleri göze alabilirsiniz? Ya, bu adam çok ünlü bir oyuncuysa? Etrafında milyonlarca kız varsa? Bir gece kulübünü yakabilir misiniz mesela? Adamın ailesiyle gizlice tanışıp evlerinde yatıya kalabilir misiniz? Annesine anne, babasına baba diyebilir misiniz? Sema, hepsini ve fazlasını başardı.Sinan’la tanışmayı ise asla başaramadı. Tabii sadece şimdilik!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hayatımın Aşkı PDF 6.23 MB İndir
Hayatımın Aşkı EPUB 6.96 MB İndir
Hayatımın Aşkı MOBI 5.49 MB İndir
Hayatımın Aşkı ODF 5.86 MB İndir
Hayatımın Aşkı DJVU 7.32 MB İndir
Hayatımın Aşkı RAR 4.76 MB İndir
Hayatımın Aşkı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


gerçekten çok beğenerek aldığım bir kitap. ben bukadar eğleneceğimi bir kitabı 3 defa okuyacağımı tahmin etmemiştim. şiddetle tavsiye ederim. bir insan bukadar mı şanssız bizden biri dediğim bi karakter okuyun bence :))


Gerçekten çok ama çok komik bir kitap, gülerken gözyaşlarımda aktı resmen 🙂 Herkese öneririm ve gerçekten sonu çok iyi bitti 🙂 Bazen sadece olduğun gibi olmanın yeterli olacağını gösteriyordu bence 🙂


bayıldım bu kitaba ve bence selindrella gibi seri olmalıydı 🙂 o kadar akıcı o kadar komik bir kitap ki, tam yazın sahilde elinizde olması gerekenlerden biri… yazarın dili sade fakat karakter kendine okuyucuyu bağladığından dolayı edebi yönü ilgilenmememiz gereken bir detay..


Kızım bayılıyor Ekin Atalar kitaplarına .Bu kitabı da kısa sürede bitirdi.


Yazarin Selindrella serisi cok daha eglenceliydi, bu kitapta keyifle okunuyor ama digerlerinin yaninda biraz basit kaliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*