Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Okulda Başarı

Kategori: Psikoloji Yazar: Feyzi Uluğ Yayınevi: Remzi Kitabevi

Okulda Başarı

  • ISBN: 9789751415059
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 222
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.7 cm
Tanıtım Bülteni
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Okulda Başarı PDF 9.21 MB İndir
Okulda Başarı EPUB 10.30 MB İndir
Okulda Başarı MOBI 8.13 MB İndir
Okulda Başarı ODF 8.67 MB İndir
Okulda Başarı DJVU 10.84 MB İndir
Okulda Başarı RAR 7.05 MB İndir
Okulda Başarı ZIP 6.50 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


başarının artırılması amacıyla yapılması gereken çalışmaların anlatıldığı bir eser


Dili çok sade öğrenciler rahatlıkla okuyabilir… kendi öğrencilerime tavsiye edeceklerim arasında


Planlı çalışma,günlük-haftalık-aylık çalışma planı örneklerinin verilmesi çok güzel.Ayrıca her bölüm sonunda yapılan özet çok yararlı ve bölümlerin tekrarı nı,pekiştirilmesini sağlıyor.Öğrencilerimizin bir çoğu etkili ders çalışma yöntemlerini bilmemekten yakınır.Yine anne-babalar ve öğretmenler bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadıklarından çocukalrına,öğrencilerine yeterince yardım edemediklerini söylerler.Planlı çalışma,okuma,dikkati yoğunlaştırma,not alma,dinleme,öğrenilenlerin anımsanması,yazılı-sözlü anlatım,sınavlarda başarılı olma yöntemleri konusunda yeterince ve sade bir dille anlatılan bilgiler okunmaya değer.


Okul cağında veya sınavlara hazırlanan gençlerimiz için neredeyse en faydalı kaynaklardan biri diyebilirim. Dr. Fevzi Uluğ çok yararlı taktikler ve açıklamalarla okulda başarının sırrını okurlarına veriyor. Bende bir lise öğrencisi olarak okurken hiç sıkılmadım. Zaten bildiğim bilgilerde vardı bilmediğim ve Dr. Fevzi Uluğ sayesinde öğrendiklerimde. Gerçekten faydalı ve hoş bir kitap. Tavsiye ediyorum.


Dr. Feyzi Uluğ’un yazdığı, özellikle ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hitaben basılan bu kitap; gerçekten çalışmayı arzulayan fakat bu işe bir türlü kendini veremeyen talebeler için gerçekten bir kurtarıcı veya bir motivasyan rehberi olabilir. Kitap, öğrencilerin çalışma konusunda baş belası olan “konsantrasyon” eksikliği, okuduğunu anlamama gibi sorunlara empirik çözümler öneriyor. Ayrıca kişisel gelişim için faydalı bazı methodlardan da(yazarak, okuyarak çalışma; hızlı okuma teknikleri vb.) kısaca bahsediyor. Okura, genelde tüm yaşamımız boyunca pek becermediğimiz, düzenli ve planlı çalışma yöntemlerini de aşılamaya çalışan kitapta; örnek olarak çizilmiş günlük, haftalık ve hatta aylık planlar sunulmuş. Bunları uygulama yöntemlerinden de ayrıca bahsedilmiştir. Bana göre, kendini çalışmak zorunda hisseden fakat bir türlü masaya otuamayanlar için faydalı bir kitap. Çalışarak her şeyi başarmak ümidiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*