Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Seküler Bilimin Tanrıları

Kategori: Din Yazar: Furkan Aydıner Yayınevi: Etkileşim Yayınları

Seküler Bilimin Tanrıları

Tanıtım Bülteni
Kainatın kim tarafından, nasıl ve niçin yaratıldığı en baştan beri insanların zihnini meşgul eden, varoluşla ilgili sorular. Herkesi ilgilendiren bu soruları son dönemde kendi kutsallarını oluşturan seküler bilim adamları cevaplıyor.Türkiye’de de çok satan yazarlar listesinde görmeye alıştığımız bu bilim adamları eserleriyle, dini inançları sorgulayıp, açıkça ateizm propagandası yapıyor.“Seküler Bilimin Tanrıları” bu noktada bilimsel verileri kullanarak bu kitapları sorguluyor ve seküler bilim adamlarının önyargılarını ortaya çıkardığı gibi, inançlı bir bilimin imkânlarını da gösteriyor.Sekülerleşen zihinlerimizi sorgulamaya hazır mısınız?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Seküler Bilimin Tanrıları PDF 6.23 MB İndir
Seküler Bilimin Tanrıları EPUB 6.96 MB İndir
Seküler Bilimin Tanrıları MOBI 5.49 MB İndir
Seküler Bilimin Tanrıları ODF 5.86 MB İndir
Seküler Bilimin Tanrıları DJVU 7.32 MB İndir
Seküler Bilimin Tanrıları RAR 4.76 MB İndir
Seküler Bilimin Tanrıları ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Gerçekçi bulmadım. Sıkıcı bir kitap.


Okunması ve seküler pozitif bilimin sorgulanması gerekir diye düşünüyorum.


Yazarın okudugum ikinci kıtabı. Tavsiye edilir.


Seküler Bilimin Tanrıları kitabından 2 tane sipariş ettirdim. Gerçekten mükemmel bir kitap. Elime hızlıca ulaştı Kitapyurduna da teşekkür ediyorum. Kitaba gelince; kitap Ateist Thomsonla süren İslamiyet-Ateizm tartışmasının 4. kitabı. Furkan Aydıner Thoması kati delillerle ilzam ediyor ama Thomson bir türlü kabul etmiyor bunca delile rağmen. Ama unutmayalım ki davet bizden hidayet Allahtan…


Kitabı iki günde bitirdim. Açıkçası Bir ateistle 4’cü kitaba kadar varan sohbetlerin sonlanmaması beni sıktı. Kolay olmadığını biliyorum, Bir müslüman olarak seküler bilimin pençesinde aklını evrimin perdesiyle örtmüş, Allaha iman etmek yerine bir hiçliğe ve evrime iman eden Thomasın artık bi şekilde beni sıkmaya başladığını düşünüyorum. Serideki bütün kitaplar bilimin ve aklın ALLAHI ve Onun azametini kudretini hayatı nasıl açıkladığını, Ateistlere karşı nasıl savunulması gerektiğini çok iyi açıklıyor. 4 Kitap oldu alıp okuyorum. Ama artık bu tartışmanın bi son bulması ve merakımın sona ermesi benim için iyi olacak. Sıkılmaya başladım çünkü. Thomas aynı sorulara defalarca aynı cevapları almasına ve kendisiyle defalarca çelişmesine rağmen, kaç kitaptır kendi doğrularını savunamadığı ve her defasında köşeye sıkıştığı halde, her köşeye sıkıştığında tesadüflere, evrime, büyük patlamaya, ve süper zeka ! doğaya atfediyor dünyayı hayatı yaşamı.Artık yeter yani, ya kendisiyle çelişip sözde ateizmden vazgeçip inandığı hiçliği evrimi savunmaktan vazgeçip islamı kabul etsin. Yada kendisiyle çelişmekten vazgeçsin, yada Kendisini muazzam bir bilgi ve sonsuz ilim ve kudretle yaratıp, yıllardır kendisine rızık veren, inkar etmesine rağmen ondan rızkını nimetini esirgeyen ALLAHI zulcelali vel ikram olan RABBİMİ kabul etsin ve iman etsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*