Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Fablehaven -1

Kategori: Edebiyat Yazar: Brandon Mull Yayınevi: Pegasus çocuk Yayınları

Fablehaven -1

Tanıtım Bülteni
ESRARENGİZ BİR DÜNYANIN KAPILARINI ARALAMAYA HAZIR MISINIZ?Yüzyıllardır, tüm gizemli yaratıklar yaşamlarını sürdürebilmek için Fablehaven adı verilen gizli bir yerde bulunmaktadırlar.Burası bugün büyülü dünyanın gerçek sihir kalelerinden biridir. İlginç, değil mi? Kesinlikle! Aynı zamanda heyecan verici, değil mi? Bahse girerim, öyle. Peki, güvenli mi acaba? Aslında, tam tersi…“Tüm hikâye kıvılcım saçıyor… Harry Potter gibi… Fablehaven çocuklar için olduğu kadar yetişkinler için de etkileyici bir kitap. Tüm aile toplanıp bu kitabı yüksek sesle okuyabilir. Kendinize bir iyilik edin ve popüler fantastik türünün önemli yazarlarından birinin bu ilk kitabını kaçırmayın…”-Orson Scott Card“Fablehaven’da etkileyici bir hayal gücü var. Böyle bir hikâyeyi konu edindiği için çok şanslı bir kitap.”--Obert SkypeBu zamana kadar okuduğum en eğlenceli fantastik kurgu-Christopher PaoliniHeyecanlı fantastik bir macera!”-Sam Lubell
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fablehaven -1 PDF 6.23 MB İndir
Fablehaven -1 EPUB 6.96 MB İndir
Fablehaven -1 MOBI 5.49 MB İndir
Fablehaven -1 ODF 5.86 MB İndir
Fablehaven -1 DJVU 7.32 MB İndir
Fablehaven -1 RAR 4.76 MB İndir
Fablehaven -1 ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Orta son olan çocuğum zevkle okudu ama ben de zevkle okudum.


Olaylar Kendra ve Seth’in on yedi günlüğüne babaanne ve büyükbaba Sorenson’un yaşadıkları yer olan çiftliğe gitmeleriyle başlıyor.Ve macera başlıyor.Fantastik tarzda en beğendiğim serilerden oldu.Yazarın hayal gücü çok geniş.Normalde kitaplarda bazı olayların gidişatı önceden kestirilebilir ama seride daha önceden hiç aklınıza gelmeyecek olaylar oluyor.Oğlum için almıştım çok beğendiği için ısrarla okumamı tavsiye etmişti.iyi ki okumuşum,çok güzeldi.Çocuğunuz için alacaksanız şunu da belirtmek isterim küçük yaştaki çocuklar için uygun olmayabilir.Sonuç olarak çok beğendim,tavsiye ederim.


Çocuğunuza okutmadan önce göz atmanız iyi olabilir, kazanmasını istemeyeceğiniz düşünceler barındırıyor olabilir kitap, kitaptaki sihirli yaratıkların petshoptaki zavallı evciller gibi kafeslenip zenginlere satılmasının kitap içerisinde çok normal karşılanması gibi. Kitap bunun dışında güzel.


Fantastik genclik kitaplarini okumayi seviyorum. Tavsiye ederim


Gençler için güzel bir fantastik seri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*