Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Balık İzlerinin Sesi

Kategori: Edebiyat Yazar: Buket Uzuner Yayınevi: Remzi Kitabevi

Balık İzlerinin Sesi

  • ISBN: 9789751403421
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 20 cm
Tanıtım Bülteni
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Balık İzlerinin Sesi PDF 9.30 MB İndir
Balık İzlerinin Sesi EPUB 10.39 MB İndir
Balık İzlerinin Sesi MOBI 8.20 MB İndir
Balık İzlerinin Sesi ODF 8.75 MB İndir
Balık İzlerinin Sesi DJVU 10.94 MB İndir
Balık İzlerinin Sesi RAR 7.11 MB İndir
Balık İzlerinin Sesi ZIP 6.56 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bu kitabı yorum yazmakta en zorlandığım kitaplar arasında ilk sırada olacak sanırım 🙂 Ancak akla ilk gelen kelimeler kesinlikle “farklı” ve “değişik” . Anatımı açıkçası okuduğum diğer Buket Uzuner kitaplarına oranla biraz ağır geldi bana ancak bunda psikolojik bir roman oluşunun etkisi de vardır diye düşünüyorum. Hayal dünyası geniş bir roman okumak isteyenler kaçırmamalı.


Balık izlerinin sesi ütopik diyebileceğimiz bir çalışma. Seçilmiş, toplumun genelinden farklı, sanatçı kişiliklerin onlar için yaratılmış bir şehre yerleşmesiyle geçen olaylar anlatılıyor.Zaman zaman tımarhanede yazılmış bir günlük okuduğunuz izlenimine kapılsanız da kalabalık içindeki yalnızlıkların, kendini genelden farklı hissedenlerin zevkle okuyabilecekleri bir çalışma.


Sıra dışı karakterleri ve harika kurgusuyla sıradanlık ve ön yargıyla boğuşuyor Buket Uzuner. İçeriği ve anlatımı farklı, özgün tarzıyla… Tek bir kalıba giremeyen, yalnız olduğunu hisseden seçilmişlerin sınırsız hayal gücüyle yoğrulu romanı…


Kitabı uzun zaman önce okumuş olmama rağmen hala iyi bir şekilde hatırlıyorum. Buket Uzunerin sonu ne olacağı belli olmayan kitaplarından biri. Anlatımını çok beğeniyorum. Kurgulamasının olağanüstü olduğu kanısındayım


Bu kitaba neden ödül verilmiş bir türlü anlayabilmiş değilim. Ne kurgu açısından güzel bir kitap ne de öykü adına kayda değer bir şey var. Çok sıkıcı bir kitap bence. Buket Uzuner’i daha önce hiç okumamıştım. Bu kitapla birlikte tanışmak istedim. Ve bu tanışma bana Buket Uzuner okumama kararı aldırdı. Hayal gücü iyi bir insanın rahatlıkla yazabileceği,dili akıcı olmayan bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*