Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ayın En Çıplak Günü

Kategori: Edebiyat Yazar: Buket Uzuner Yayınevi: Remzi Kitabevi

Ayın En Çıplak Günü

  • ISBN: 9789751403681
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 152
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 20 cm
Tanıtım Bülteni
Herkesin yaşamında çıplak günler vardır; savunmasız, iddiasız, direnmesiz, gösterişsiz, öylece. Yalın ve kendi halinde. İçine kimsenin kabul edilmediği, alınmadığı, hani o 'en yakınlar'ın bile. Bu kitaptaki öyküler benim en çıplak günlerimde yazıldılar.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ayın En Çıplak Günü PDF 6.31 MB İndir
Ayın En Çıplak Günü EPUB 7.05 MB İndir
Ayın En Çıplak Günü MOBI 5.57 MB İndir
Ayın En Çıplak Günü ODF 5.94 MB İndir
Ayın En Çıplak Günü DJVU 7.42 MB İndir
Ayın En Çıplak Günü RAR 4.82 MB İndir
Ayın En Çıplak Günü ZIP 4.45 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Yazarın okuduğum ilk kitabı. Öykülerini beğendim. Bir de romanını okuduktan sonra yazarı okumaya devam edip etmemeye karar vereceğim. Başarılı bir bilim adamının edebiyata da bu kadar zaman ayırabilmesi takdir edilecek bir şey. Bu bile başlı başına okunmayı hak ediyor.


yazarın güzel hikayelerinin olduğu kadın erkek ilişkilerini irdelediği bazen empati yaptıran bazen de kızdıran bir kitap olmuş. yine de buket uzuner taraftarlarının seveceğine eminim. iyi okumalar…


Tamam kabul ediyorum;”Zevkler ve renkler tartışılmaz” ancak myangie ismi ile yazan arkadaşımızın sert eleştirisini de şaşkınlıkla karşılıyorum. Okuyucunun bir kitaptan beklediği ya da bir kitabı okurken bulmak istediği nedir bilemiyorum. Ama Ayın En Çıplak Günü inanılmaz betimlemelerle dolu, hayallerin gerçeklikler ile harmanlandığı çok beğendiğim bir öyküler bütünü. Örneğin 24 saat boyunca kadın olarak yaşayan bir adamın yaşadıklarının anlatılması o kadar güzel bir şekilde verilmiş ki size anlatamam. Yazarın kim olduğunu bilmeden bu öyküyü okuduğunuz zaman bir eşcinsel yazarın kaleminden dökülmüş olabileceğini dahi düşünebilirsiniz. Çünkü kadın ve erkek ruhunu en bariz şekilde ve ayrı ayrı ele alabilmek de her yazarın harcı değildir doğrusu. Yazarın bu öykücükleri bence gerçekten güzel olaylarla ve anlatılarla bezenmiş. Özellikle öykü okuyucularına ve öykü severlere tavsiye edilebilecek bir kitaptır. Ben bu nedenle myangie isimli arkadaşımıza kitabi bir daha okumasını tavsiye ediyorum. Belki de gözden kaçırdığı noktaları yeniden görebilme olanağına sahip olabilir.


buket uzunerin romanlarını okuduktan sonra eğer bu kitabı okursanız hayal kirikliğina uğrayacağınızı düşünüyorum. çünkü benim yaşadiğim bu oldu. uzunerin bildik tadı yerini tatsız tuzsuz bir salataya bırakmış maalesef

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*