Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ölümün Kimyası (Cep Boy)

Kategori: Edebiyat Yazar: Simon Beckett Yayınevi: Ithaki Yayınları

Ölümün Kimyası (Cep Boy)

Tanıtım Bülteni
Adli tıp uzmanı David Hunter kendisini mahvoluşun eşiğine getiren bir trajedinin üstüne eski hayatını terk edeli üç yıl olmuştur.Norfolk'un ücra bir köyünde doktor olarak çalışmakta ve geçmişini arkasında bıraktığına inanmaktadır. Ama sonra Sally Palmer'ın cansız bedeninden geriye kalanlar bulunur...Ceset vahşice kesilip biçilmiştir. Polis katili bulmak için Hunter'ın uzmanlığına ihtiyaç duymakta, o ise bu işe karışmamayı umutsuzca istemektedir.Sonra bir kadın daha ortadan kaybolur ve Hunter'a sığınaklık etmiş olan o birbirine bağlı toplum kocaman bir korku ve paranoya girdabında boğulur.'Bir solukta okunan' nitelemesini sonuna kadar hak eden bir roman.-Robert Goddard-
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ölümün Kimyası (Cep Boy) PDF 6.23 MB İndir
Ölümün Kimyası (Cep Boy) EPUB 6.96 MB İndir
Ölümün Kimyası (Cep Boy) MOBI 5.49 MB İndir
Ölümün Kimyası (Cep Boy) ODF 5.86 MB İndir
Ölümün Kimyası (Cep Boy) DJVU 7.32 MB İndir
Ölümün Kimyası (Cep Boy) RAR 4.76 MB İndir
Ölümün Kimyası (Cep Boy) ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Muhteşem bir polisiye serisi. Doktorun maceraları kaldığı yerden devam


Tıbbi gerilime meraklı olanlar için tavsiye edilir. Kitabı iki günde bitirdim.


polisiye sevdiğim kitap türlerinin başında yer alıyor.İstikrarlı bir polisiye okuyucusu olarak Ölümün Kimyası beklentilerimi karşıladı.Serinin diğer kitaplarını da okuyacağım. Polisiye sevenlerin kesinlikle okuması gereken bir yazar.


tavsiye üzerine tanıştığım bir yazar ve david hunter karakterini beğenerek okudum seri çok iyiydi. polisiye severler mutlaka okumalı.


Yeni kitap kesfetmek icin gezinirken tesadüfen kesfettigim Simon Beckett… ne guzel bi kitapti elimden birakamadim. Uzun süredir okudugum en iyi “yeni tanistigim” yazar kendisi. David Hunter cok saglam bir bas karakter. Kitaba baslayinca asla birakip baska ise baslayamiyorsunuz. Katili tahmin etmeye calismadim degil hatta tahmin etmis sayilirim ama tam baskasi saniyorsunuz aslinda degilmis. Son 50sayfa surekli agzim acik okudum. Ozellikle polisiye severler icin kesinlikle kacirilmamasi gereken bir kitap. kesfedilmezse okunmazsa yazik olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*