Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ayyaş

Kategori: Edebiyat Yazar: Hans Fallada Yayınevi: Everest Yayınları

Ayyaş

Tanıtım Bülteni
Herkes Tek Başına Ölür’le tüm dünyada büyük yankı uyandıran Hans Fallada’nın son dönemde göz ardı edilen önemli eserleri, Everest Yayınları’nın dünya klasikleri dizisi kapsamında Türkçe okurlarıyla buluşmaya devam ediyor.Evliliğinin ve sorumluluklarının boğuculuğundan kurtulabilmeye çalışırken kontrolü tamamen kaybeden bir işadamının hikâyesini anlatan Ayyaş, baskıcı bir toplumda insanın özgürlüğünün nasıl farklı şekillerde kısıtlanabileceğini örneklendiriyor. Fallada’nın Nazilerin akıl hastanesine kapatıldığı zaman şifreli olarak yazdığı, otobiyografik özellikler taşıyan roman, yer yer sert ve dokunaklı olmasına karşın ironi ile ince mizahı da elden bırakmıyor.“Bu kadar gerçekçi, bu kadar dürüstçe, hayata bu kadar yakın yazdığı için Fallada övgüyü hak ediyor.” Hermann Hesse“Bu öyle bir kitap ki, onu eline alan tutkulu okuru, alkol müptelasının açtığı yeni bir şişe gibi hemen egemenliği altına alıyor. Sayfaları arka arkaya devirdikçe ve korkutucu hikâyesi damarlarınızda gezinmeye başladıkça, sizi kendisine bağımlı kılıyor ve bir oturuşta bitirmeye zorluyor içindekileri.” Kaya Genç, GQ“Psikolojik içgörülerinde zengin, dilinde sade ama etkileyici olan bu roman hem şaşırtıcı hem de son derece özgün.” Beryl Bainbridge
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ayyaş PDF 6.23 MB İndir
Ayyaş EPUB 6.96 MB İndir
Ayyaş MOBI 5.49 MB İndir
Ayyaş ODF 5.86 MB İndir
Ayyaş DJVU 7.32 MB İndir
Ayyaş RAR 4.76 MB İndir
Ayyaş ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çok beğendim;yalın dili sayesinde ve içtenliğiyle öyle bir içine çekiyor ki kitap kısa sürede bitirivermişsiniz..


Fallada ,ramrque tarzı yazan özel bir yazar. Biraz da bizim orhan kemale benzetebiliriz. çok güzel bir kitap öneriyorum.


Karakter tahlilleri çok iyi. Alkolün en mantıklı insanı bile yoldan çıkarabileceği hususu güzel işlenmiş. Hatalar hataları izliyor ve dibe vuruş. Yazarın ” Herkes tek Başına ölür” adlı romanı kadar olmasa da güzel bir kitap zevkle okudum.


İşadamları, mutlaka okuyun, kaçırmayın.


Hayatın bütün olumsuzluklarına rağmen alkolün asla bir dost olamayacağı insan hayatında ancak yıkıcı etkilerin olabileceği ve onun sahte dostluğuna asla güvenilmeyeceği vurgulanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*