Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ruhsuz

Kategori: Edebiyat Yazar: Jodi Meadows Yayınevi: Dex Kitap

Ruhsuz

Tanıtım Bülteni
Deneyimli Ruhlar Ve RuhsuzlarBinlerce yıldır Sınırda milyonlarca ruh yeniden yeniden dünyayageldi her bir yeni yaşamda da geçmiş yaşamlarındaki anılarınıve deneyimlerini beraberinde getirdi. Ana ise bir Yeniruh yaniAna doğduğunda bir başka ruh yok oldu. Kimse bunun ebebinibilmiyor ve bu bir felaketin habercisi olabilir. Ananın bir Yeniruh olmasından rahatsız olmayanlar da var. Bunlardan biri olan Sam yalnızca bir kez yaşayabilecek bir ruhusevebilecek mi Peki Ananın düşmanları insanlar ve yaratıklar onl arın birlikte olmalarına izin verecek mi Ana varoluş sebebini açığa çıkarmak zorunda. Fakat onun bu arayışı reenkarne olup olamayacağını öğrenmek için gittiği Kalpşehrini ve reenkarnasyon yasalarını sonsuza dek yok edebilir. Jodi Meadows insan ruhuna bambaşka bir bakış açısı getiren buhikayede fantazya ve macerayı birleştirirken reenkarnasyon veruh kavramını sorgulamamızı sağlıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ruhsuz PDF 6.23 MB İndir
Ruhsuz EPUB 6.96 MB İndir
Ruhsuz MOBI 5.49 MB İndir
Ruhsuz ODF 5.86 MB İndir
Ruhsuz DJVU 7.32 MB İndir
Ruhsuz RAR 4.76 MB İndir
Ruhsuz ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Pek beklediğim gibi değildi ama okunabilecek bir kitap diyebiliriz .


Değişik bir konu reankarnasyonla ilgili bir konu ilk başlarda biraz sıkıldım ama kitap yavaş yavaş kendine bağladı tavsiye ederim


Yorumlar çok güzeldi,kapağı da aynı şekilde ben de gaza gelip iki kitabı birden aldım ama beklentilerimi karşılamadı açıkçası.Güzel bir kurgu ama anlatımı güzel bulmadım,karakterlere de ısınamadım bir türlü.İlk kitabı bitirince ikinciye başlayasım gelmedi.Keşke almasaydım dedim..


Kitap çok güzel ben çok beğendim.. Fantastik kitap severler kesinlikle okusun derim.. Sıkıcı yer yok sürükleyici bi kitap..


Kurgu güzel. Biraz durağan ama yine de okunmaya değer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*