Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çocuklar Kalıyor

Kategori: Edebiyat Yazar: Alice Munro Yayınevi: Can Yayınları

Çocuklar Kalıyor

Tanıtım Bülteni
“Alice Munro, belki de bugüne kadarki bu en cesur öykülerinde, aşk çılgınlıklarını, toplumun kibar dış görünüşünün altında yatan gerilimleri ve aldatmacaları, insan yüreğinin tuhaf, çoğu kez de gülünç arzularını ortaya koyuyor.Çocuklar Kalıyor’da yer alan sekiz öykü, taşra yaşamının kuşkulu konulardaki suskunluk ve ağzı sıkı olma geleneğini irdeleyerek gizli ilişkileri ve en yalnız bireyleri bile bağlayacak biçimde paylaşılan suçları gün ışığına çıkarıyor. Kimi zaman yalanların toplumun huzuru için kaçınılmaz olduğunu da örnekliyor. Çocuklar Kalıyor çarpıcı ayrıntıları, cesur anlatımıyla Munro’nun büyük bir yazar olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.”New York Times“Munro tartışmasız bir büyük usta... Bundan daha iyi bir öykü kitabı hayal bile edilemez.”Washington Post“Çekici... güzel... Şiirsel anlar tam da olması gerektiği gibi akılcı bir hikâye biçemiyle aktarılıyor.”San Francisco Chronicle
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çocuklar Kalıyor PDF 6.23 MB İndir
Çocuklar Kalıyor EPUB 6.96 MB İndir
Çocuklar Kalıyor MOBI 5.49 MB İndir
Çocuklar Kalıyor ODF 5.86 MB İndir
Çocuklar Kalıyor DJVU 7.32 MB İndir
Çocuklar Kalıyor RAR 4.76 MB İndir
Çocuklar Kalıyor ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bilmiyorum tam olarak beklediğimi bulamadım. Ama her kitap çok değerlidir.Nihayetinde okuyan her göz farklı çağırışımlar ile değerlendirecektir.


Yazarın okuduğum ilk kitabı..Hikayeleri çok farklı..Başta karışık..Sonrasında ise ilgiç bir şekilde devam ediyor..Tavsiye ederim..


Roman tarzını sevenleri sıkmayacak bir eser.


güzel bir kitap ama sakin kafa ile okunmalı


Kanadalı yazarın nobel ödülü almış olması sebebiyle bu kitabını ve bazı kadınlar kitabını aldım ve okudum. taşranın sıradanlığını ve bazen de çok şaşılacak konuları soğukkkanlılıkla aktarıyor. bazen bu hikayede ne anlattı şimdi dedirtiyor. çocuklar kalıyor adlı öyküyü sevdim. bazen hikaye bir yerden başlayıp bir yerde sonlanmıyor bence, yazar bazen sadece yolculuğu aktarıyo bir yere vardırmıyor konuyu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*