Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İpek Evi

Kategori: Edebiyat Yazar: Anthony Horowitz Yayınevi: Ithaki Yayınları

İpek Evi

Tanıtım Bülteni
Arthur Conan Doyle Vakfı 125 yıllık tarihinde ilk kezyeni bir Sherlock Holmes romanının yayımına onay verdi.Önceki romanlarıyla New York Times bestseller listelerinde zirveye yükselen Anthony Horowitz’i İpek Evi’nin yazarı olarak seçti.Bir kez daha “Av Başladı.”Londra, 1890. 221B Baker Caddesi. Yassı kasketli tuhaf bir adam tarafından tehdit edilen Edmund Carstairs, Sherlock Holmes ve Dr. John Watson’ı ziyaret edip yardımlarını ister.Holmes ve Watson istemeden de olsa kendilerini derin bir uluslararası komplonun içinde bulurlar. Yeraltı dünyası, Londra’nın loş sokakları, keşhaneler... Olayları aydınlattıkça karşılarına gizemli İpek Evi çıkmaya başlar. Nedir bu İpek Evi? Duvarlarının ardında neler olup bitmektedir? İpek Evi’nin korkunç gizemi, “son” Sherlock Holmes macerasında…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İpek Evi PDF 6.23 MB İndir
İpek Evi EPUB 6.96 MB İndir
İpek Evi MOBI 5.49 MB İndir
İpek Evi ODF 5.86 MB İndir
İpek Evi DJVU 7.32 MB İndir
İpek Evi RAR 4.76 MB İndir
İpek Evi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Sir Arthur Conan Doyle Vakfının onayladığı tek roman


Sherlock Holmes bence en güzel eserlerinden biri. Çok akıcı ve güzel tavsiye ederim.


her polisiye roman gibi hiç tahmin etmediginiz şekilde suçlular ortaya çıkıyor yani kurgusu üzerine düşünülmüş. Ama bunca yıl sonra Doyle Vakfının verdiği izin bu şekilde kullanılmamalıydı çünkü kitaptaki suç çok kötü korkunç iğrenç


Orjinal Sherlock Holmes maceralari gibi olmasa da cok keyif verici bir kitapti. Zekice yazilmis ve kurgulanmis. Tavsiye ederim.


Londra, 1890. 221B Baker Caddesi. Yassı kasketli tuhaf bir adam tarafından tehdit edilen Edmund Carstairs, Sherlock Holmes ve Dr. John Watson’ı ziyaret edip yardımlarını ister.
Holmes ve Watson istemeden de olsa kendilerini derin bir uluslararası kitabı okurken eskiden trt 1 de gece geç saatte yayınlanan dizi filmi gözümün önünde canlandı.kaçırmayın güzel bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*