Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İnsan Yemenin Nesi Yanlış

Kategori: Felsefe-Düşünce Yazar: Peter Cave Yayınevi: Aylak Kitap

İnsan Yemenin Nesi Yanlış

Tanıtım Bülteni
Peter Cave şaşırtıcı paradokslarla, mantık oyunlarıyla ve klasik muammalarla dolu kitabında hayatın en önemli sorularını mizahi bir üslupla önümüze getiriyor.İnsan Yemenin Nesi Yanlış? Öyküler ve karikatürlerin yardımıyla elimize siyasetten aşka, ahlâktan sanata uzanan bir mönü tutuşturarak hepimizi şahane bir ziyafete davet ediyor.Her derde deva bir hap olabilir mi?, Ölmüş bir tarihsel kişinin yeniden yaşama döndüğüne inanmak akla sığabilir mi?, Olacakları engelleyecek gücümüzün olmadığı doğru mudur?, Devlete ve yasalarına uymak zorunda mıyız?, Tehlikedeki türleri neden kurtaracakmışız?, Erkelerle kadınlar eşit... midir sahiden?, "Evet" ne zaman "Hayır" demektir?, Beyinlerimizden fazlası mı var bizde?, Şefkat bitti mi?, Ağustos böceği olmak daha mı iyi?, Nedir aşıkların arzuladığı?, Her istediğini elde etmenin yolu var mıdır?, Mucizelere inanmak rasyonel olabilir mi?, Irmak aynıyken su nasıl farklı olabilir?, Neyin doğru olduğu yargısına nasıl varırız?, Evren bizden ne kadar bağımsızdır?, Yaşamlarımızı nasıl anlayabiliriz?"Britanya'nın en hınzır filozofu formunun doruğunda"Raymond Tallis"Peter Cave hünerli bir filozof olduğu kadar, çok eğlenceli de"Stephen Law"Kişisel felsefe hocanız!"Mark Vernon
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İnsan Yemenin Nesi Yanlış PDF 6.23 MB İndir
İnsan Yemenin Nesi Yanlış EPUB 6.96 MB İndir
İnsan Yemenin Nesi Yanlış MOBI 5.49 MB İndir
İnsan Yemenin Nesi Yanlış ODF 5.86 MB İndir
İnsan Yemenin Nesi Yanlış DJVU 7.32 MB İndir
İnsan Yemenin Nesi Yanlış RAR 4.76 MB İndir
İnsan Yemenin Nesi Yanlış ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Keyifle okudugum, yormayan bir kitap oldu.


hani hep soruyorsunuz ya ” felsefeye yeni başladım ne okumalıyım ? ” alın ve okuyun. ilk başlarda biraz ağır gelebilir ama oldukça keyifli bir kitap tek eksiği verdiği muammaların çözümlerinde biraz daha tatmin edici cevaplar verebilirdi.


İsminin ilginçliği kadar kitabın içeriği de ilginçti bir bakın derim 🙂


Peter Cave’in bu kitabına bayıldım açıkçası . Bence kendine has bir felsefe anlayışı ile genel bir bakış açısının birleştirdiği bir sanat eseri olmuş. 13 yaşımda olmama rağmen o kadar güzel cümleler kullanılmış ki insan hayranlık duyuyor.


Dingin kafayla okumak gerekiyor… Paradokslar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*