Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hikayem Paramparça

Kategori: Edebiyat Yazar: Emrah Serbes Yayınevi: Iletişim Yayınları

Hikayem Paramparça

Tanıtım Bülteni
“Annemin öldüğünü anlatma, onun etkisi altında olduğum için kendisini sevdiğimi düşünmesin.”“Tamam Galip.”“Karanlıkta uyuyamadığım için gece lambasını açık bıraktığımı anlatma, beni ottan boktan korkan biri zannetmesin.”“Tamam Galip.”“İlk defa âşık olduğumu anlatma, beni bu konularda tecrübesiz biri zannetmesin.”“Tamam Galip.”“Geçen sene el frenini çekmeyi unutup Kartal’ı boklu dereye yuvarladığımızı anlatma. Malının kıymetini bilmeyen biri olduğumu düşünmesin.”“Tamam Galip.”“Babamın orospu çocuğu olduğunu anlatma. Onu bizzat ben anlatmak istiyorum.”“Tamam Galip.”Gecenin ilk müşterisi olan, sabahçı kahvelerinde, çorbacılarda ayılan genç adamlar. Bazen en anlamsız yüzü yaşamanın ve bazen yel değirmenini arayan içli bir hatıra. Henüz ölmemişler ve ölümle tanışmamışlara yazılmış hikâyeler... Namluya sürülmüş küfür... Büyümemiş bir çocuk... Pati yapan arabalar, yutkuna yutkuna dinlenen şarkılar ve hayattan meseleler. Kutlanan yenilgiler, “hayat kerpiçten bir gökdelen sevgili kardeşim, yanlış bir parantezde yaşıyoruz. Bırak konuşalım, iki çift laf edelim, yüz yüze bakıyoruz...”Emrah Serbes, hayatı kendine katık eden, sokaktan çağlayan bir sesle yeraltının dumanını anlatıyor bize. Bitmez bir ergen öfkesiyle kuyuya düşmüş çocuklara sesleniyor.Emrah Serbes’ten parça parça anlar, parça parça anılar,
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hikayem Paramparça PDF 6.23 MB İndir
Hikayem Paramparça EPUB 6.96 MB İndir
Hikayem Paramparça MOBI 5.49 MB İndir
Hikayem Paramparça ODF 5.86 MB İndir
Hikayem Paramparça DJVU 7.32 MB İndir
Hikayem Paramparça RAR 4.76 MB İndir
Hikayem Paramparça ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Afili Filintalardan alinmis kesitler ve en beğendiğim hikayesi Galip İshani ile gene tam bir Serbes klâsiğiydi.


Emrah serbes kitapların severek okuyorum. Tüm eserleri bence güzel.


Emrah Serbes’in güzel bir eseri daha.


Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama satır aralarında inanılmaz şeyler gizli bu kitabın. Müptezeller kadar etkilemese de, Emrah Serbes yazsın biz okuyalım.

Gerçekten hoş ve güzel yazılmış bi’kitap. okurken altını çizerek okumaya bayılırım. yine kalem yanımda okurken bazı hikayelerin paragraf paragraf altını çizerken bu gidişle tüm kitabı çizeceğimi fark ettim ve bıraktım. o derece sağlam hikayeler var.


Emrah Serbes’in farklı hikayelerden derlediği güzel bir eseri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*