Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Pusudaki Panter

Kategori: Edebiyat Yazar: Amos Oz Yayınevi: Doğan Kitap

Pusudaki Panter

Tanıtım Bülteni
Kudüs, 1947. İsrail devletinin kurulmasına birkaç ay kalmıştır. İngiliz işgali altında büyümüş olan 12 yaşındaki Profi, işgalci kuvvetlere karşı direnişin coşkulu havasına kapılmış ve İngilizleri doğup büyüdüğü topraklardankovmak için iki arkadaşıyla bir yeraltı örgütü kurmuştur. Hayallerinin arasında İngiliz kraliyet sarayını havaya uçurmak; dünyanın dikkatini, ülkesinde yaşanan haksızlığa çekmek de vardır. Ama hayallerinden bazıları çok da kahramanca değildir. Şeytan, gerçek bir erkek olmaya çalışan delikanlıyı ayartmak için her yerde pusuya yatmıştır; ihanet çok uzak değildir.“Ülkelerin vicdanlarının sesi olarak yazarlara ihtiyacı vardır, ancak çok azı buna sahiptir. İsrail’in Oz’u var.”Washington Post“Çağdaş edebiyatın en büyük yazarlarından biri.”Times
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Pusudaki Panter PDF 6.23 MB İndir
Pusudaki Panter EPUB 6.96 MB İndir
Pusudaki Panter MOBI 5.49 MB İndir
Pusudaki Panter ODF 5.86 MB İndir
Pusudaki Panter DJVU 7.32 MB İndir
Pusudaki Panter RAR 4.76 MB İndir
Pusudaki Panter ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


12 yaşında bir Yahudi çocuğun gözünden İsrail devletinin kuruluş döneminden bir kesiti anlatıyor. Farklı bir kitaptı benim için. Başka bir gözle o dönemi okumuş oldum.


Amos Oz dünyanın takdirini kazanmış çok başarılı bir yazar. Bence eserlerinin niteliği az bile takdir görüyor. Bu romanında da yazarlığını ustaca konuşturmuş ve mükemmel bir roman çıkmış ortaya. Mutlaka okunmalı.


Türkçede yayınlanmış tüm Yahudi yazarların kitaplarını okuyorum, Oz benim için Yahudi edebiyatının tartışmasız en büyük ismi ama Mario Levi’yi de burada anmaktan şeref duyarım..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*