Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Nurjuvazi

Kategori: İslam Yazar: Eren Erdem Yayınevi: Destek Yayınları

Nurjuvazi

Tanıtım Bülteni
Haramla beslenmiş vücut cennete giremezHz. Muhammed‘Kulların sabaha çıktıkları hiçbir gün yoktur ki, iki melek inip biri : ‘’Allah’ım! İnfak eden kimsenin infak ettiği malın yerine daha iyisini ver!’ Öbürü; ‘’Allah’ım! Mal biriktirenlerin malını yok et!’demesinler…Hz. Muhammed“Ademoğlunun iki vadi dolu altını olsa üçüncü vadinin de kendisinin olmasını ister. Ne var ki insan oğlunun ağzını ancak toprak doldurur. Yine de Allah tevbe edenin tevbesini kabul eder.”Hz. Muhammed“Kim şatafatlı elbise giyer ve şaşalı binite binerse, Allah ondan yüz çevirir. Her ne kadar kerim davransa bile…’’Ebuzer GıffariEğer toprak yemeyi becerebilirsen onu ye de, iki kişiye dahi olsa emir olmaktan kaçın. Mazlumun ve sıkışık durumdaki kimselerin bedduasından sakın.Çünkü onların duaları ile Allah Teâlâarasında perde yoktur”Selman’ı Farisi
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Nurjuvazi PDF 6.23 MB İndir
Nurjuvazi EPUB 6.96 MB İndir
Nurjuvazi MOBI 5.49 MB İndir
Nurjuvazi ODF 5.86 MB İndir
Nurjuvazi DJVU 7.32 MB İndir
Nurjuvazi RAR 4.76 MB İndir
Nurjuvazi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


ERDEM EREN İLK KİTABIYDI OKUDUĞUM. BİR KAÇ KONUYA DEĞİNMİŞ ELEŞTİREL VE YORUMLAR ŞEKİLDE ANLATMIŞ. BAZI KISIMLAR SIKSA DA BİLGİ EDİNECEĞİMİZ KONULARA DEĞİNMİŞ. ŞAHSEN BEN KİTABI BEĞENDİM.


İnfak ve kenz kavramlarını bu kitabı okuduktan sonra öğrenecek ve artık her olayın altında bu iki kavramın yarattığı etkiyi göreceksiniz.


Yoğun eleştiriler var kitapta, bazıları haklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*