Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dünde Saklı Yarınlar

Kategori: Edebiyat Yazar: Güliz Elal Yayınevi: Altın Kitaplar

Dünde Saklı Yarınlar

  • Yayın Tarihi: 02.12.1999
  • ISBN: 9789754059885
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 320
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Dünde Saklı Yarınlar, gerçek psikoterapi öykülerinden oluşan bir kitap. Ama öncelikle bir öykü kitabı. Her klinik başvuru kendi içinde bir bütün olmakla birlikte herhangi bir terapi süreci bir başka terapi gereksinimine birebir uygulanamaz. Bu bağlamda kitap içersindeki tüm öyküler yaşanmış olsalar da mesleksel titizlik ve kişilere saygı nedeniyle kalın bir tül arkasından aktarılmıştır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dünde Saklı Yarınlar PDF 13.28 MB İndir
Dünde Saklı Yarınlar EPUB 14.84 MB İndir
Dünde Saklı Yarınlar MOBI 11.72 MB İndir
Dünde Saklı Yarınlar ODF 12.50 MB İndir
Dünde Saklı Yarınlar DJVU 15.63 MB İndir
Dünde Saklı Yarınlar RAR 10.16 MB İndir
Dünde Saklı Yarınlar ZIP 9.38 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Psikoloji ile ilgili çok fazla altyapı gerektirmeyen, akıcı ve anlaşılır bir dille yazılmış bir kitap. İçerisindeki vaka öyküleri kolaylıkla okunabilirken, bu sorunları tanıyor ve psikoterapinin gerekliliğini bir kez daha kavrıyoruz. Psikoterapistlere karşı olumsuz ve şüpheli bakışınız bu kitabı okuduktan sonra değişecektir. Konuyla ilgili, ilgisiz herkese şiddetle tavsiye…


kitap psikoterapi öykülerinden oluşuyor.bu öyküleri okuyunca psikoterapinin ne olduğunu ve insana neler kazandırdığını anlıyorsunuz.terapistle hasta arasında geçen konuşmalardan sonra yazar hastanın durumuyla ve hastalığıyla ilgili kısa bilgiler vermiş.kitabın sonunda terpinin ne olduğu ve nasıl işlediği güzel bir şekilde anlatılmış.psikolojiye özellikle de psikoterapiye ilgi duyanlara tavsiye ederim.


Her insanın bir öyküsü vardır ve bunların çoğu birbirine benzer. Güliz Hanım’da bazı hastalarının öyküsünü bize ayrı ayrı anlatıyor, bu kişilerin öyküleri farklı farklı. Kitap herkesin anlayacağı şekilde sade ve akıcı bir dilde yazılmış. Öykülerde belki kendinizi bulmazsınız ama tanıdık oldukları kesin.


Güliz Hanım’ın kitabı oldukça başarılı.Özellikle psikolojiye ilgi duyanlar ve psikoloji öğrenimi görenlere şiddetle tavsiye ederim. Kitap çeşitli terapilerden oluşmala birlikte seçilen farklı konuları ile okuyucuyu sıkmadan kendine bağlayabiliyor. Kitabı daha iyi anlamak için acizane tavsiyem her bir terapik uygulamayı kesintisiz okuyarak diğer bir bölüme geçmeden üzerinde düşünülmesi.Bu şekilde kitabın daha iyi kavranacağını ümit ediyorum. Ayrıca kitaptaki vakaları daha iyi anlayabilmek için en azından temel düzeyde psikoloji bilgisine sahip olunması gerektiğini düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*