Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Refah Toplumu

Kategori: Siyaset Yazar: Mete Gündoğan Yayınevi: Vadi Yayınları

Refah Toplumu

  • Derleyici: Arif Bağdat
  • ISBN: 9789757726739
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 136
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bu kitap, içinde bulunduğumuz ekonomik problemlerin sebeplerine ve bu problemlere kendi hayal dünyasında çözüm arayan mevcut ortodoks ekonominin yetersizliğine işaret etmekte, özellikle içinde bulunduğumuz problemlerin ana sebebinin faiz olduğunu ve mevcut ekonomik sistemlerin de bir parçasının faiz olması sebebiyle bu sistemlerin bir kısır döngüye girdiğini ve dolayısıyla hep birlikte bir çıkmaza doğru sürüklendiğimizi ifade eder.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Refah Toplumu PDF 5.64 MB İndir
Refah Toplumu EPUB 6.31 MB İndir
Refah Toplumu MOBI 4.98 MB İndir
Refah Toplumu ODF 5.31 MB İndir
Refah Toplumu DJVU 6.64 MB İndir
Refah Toplumu RAR 4.32 MB İndir
Refah Toplumu ZIP 3.98 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Mete Gündoğan beyin ekonomi konusundaki benzeri görüş ve çözümlerine ilgi duyanlar kendisini Milli Gazete’deki köşesinden takip etmeye devam edebilirler.


Mevcut ekonomik sistemin daha temelde paranın tanımında yaptığı hata ve paranın mal gibi alınıp satılması sonucu kazanç getirmesi ile ortaya çıkmış bir küresel kaosla karşı karşıyayız. Paranın para kazanmaya başlaması yani faiz mevhumunun tüm toplumları nasıl fakirleştirdiğini ve sistemdeki emek – para dengesini bozup ekonomiyi nasıl çökerttiğini anlatan bu eşsiz eseri mutlaka alın.Göreceksiniz ki paranın mal ve hizmetlerin dönüşümünü sağlayan bir araç olduğu hakka dayalı ekonomide refah toplumunun güneşi nasıl da parlayacaktır.


Yazarın ekonomi ile iglili yazdıklarının anlamak için ekonomist olmaya gerek yok. Gayet sade ve somut bir anlatım tarzı var.


Ekonomist akademisyen olan Mete Gündoğan ekonomik-sosyal alandaki saptamaları oldukça etkileyici.. Sunduğu çözümler ise oldukça mantıklı. Mete Gündoğan Millî Gazete’nin ekonomi bölümünde de yazı yazıyor. Oldukça güçlü bir kalemi var..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*