Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çağdaş Devrim Yobazları

Kategori: Siyaset Yazar: Sadık Albayrak Yayınevi: Timaş Yayınları

Çağdaş Devrim Yobazları

  • ISBN: 9789753620383
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 265
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Yobaz sadece dindar çevrelerde bulunmaz, her fikir hareketinin yobazları vardır.Çağdaşlık adına yobazlık yapanları hayatlarından kesitlerle gözler önüne seriyor, Sadık Albayrak. Kimler yok ki, edebiyatçılar,yazarlar, gazeteciler siyasetçiler...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çağdaş Devrim Yobazları PDF 11.00 MB İndir
Çağdaş Devrim Yobazları EPUB 12.29 MB İndir
Çağdaş Devrim Yobazları MOBI 9.70 MB İndir
Çağdaş Devrim Yobazları ODF 10.35 MB İndir
Çağdaş Devrim Yobazları DJVU 12.94 MB İndir
Çağdaş Devrim Yobazları RAR 8.41 MB İndir
Çağdaş Devrim Yobazları ZIP 7.76 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çağdaş yobazlar hakkında ne yazılsa azdır . Bazıları ölür gider yerlerini yenileri doldurur. Bu devran kıyamete kadar böyle gider. İşte kitapta belli bir dönemdeki bu insan tipleri anlatılıyor.


okuduğum en enteresan kitaplardan birisi. sırf başladığım için bitirdiğim bir kitap. keyifsiz, sığ, çok değişik. bertaraf olmamak için taraf olmak iyidir ama bu kitapta tuhaf bir şeyler var.


kitabı begenmedim okurken çok sıkıldım.bekledigim bu degildi.daha yakın tarih deki kişiler zannetmiştim.daha uzak bir tarihden bahsediyor.


Yazar devrimin çakıl taşları kitabından sonra cumhuriyeti kuran kadronun içindeki din düşmanlıklarını taassup , ideoloji ve yobazlık seviyesine çıkarmalarını anlattığı serinin ikinci kitabı olma özelliğini sahip. Kitap kişi tahlilleri ve onların faaliyetlerini pasajlar halinde ele alarak okura anlaşırlık bazında kolaylık sağlıyor.Okumanızı katiyetle tavsiye ederim.


devrimi kendi aralarında yaşayıpta bununla yetnmeyen, devrimin getirdiği tuhaflıklardan uzak durmak isteyen halka da zorla devrimi dikte eden çığırtkanları anlatıyor. bence bugün ki yaprak dökümü, aşk-ı memnu vb. toplumun ahlaki değerlerini hedef alan, ahlaki değerleri dejenere eden eserlerin sahipleri ve amaçlarını daha iyi anlamamıza vesile olan bir kitap. bu arada sedat simavi, muhsin ertuğrul gibi isimlerini sıkça duyduğumuz devrimcilerin (!) kimler olduğunuda yakından tanımamıza fırsat veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*