Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ayrılan Kalpler

Kategori: Edebiyat Yazar: Dr. Sevim Asımgil Yayınevi: Timaş Yayınları

Ayrılan Kalpler

  • ISBN: 9789753622653
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 352
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Ayrılan kalpler'de genç gönüllerde kopan fırtınaların,vuslata eremeden maveralara ulaşması yazarın özgün üslubuyla dile getiriliyor. Renkli hayatların başdöndürücü ışıltılarının, ölüm gerçeği karşısında,varoluş hakikatinin göz kamaştırıcı güneşinde yokoluşu çarpıcı şekilde sunuluyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ayrılan Kalpler PDF 14.61 MB İndir
Ayrılan Kalpler EPUB 16.33 MB İndir
Ayrılan Kalpler MOBI 12.89 MB İndir
Ayrılan Kalpler ODF 13.75 MB İndir
Ayrılan Kalpler DJVU 17.19 MB İndir
Ayrılan Kalpler RAR 11.17 MB İndir
Ayrılan Kalpler ZIP 10.31 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


klasik ama etkileyici bir roman. bir insanın ölüm haberiyle birlikte hidayete erişini ve aşkını kalbine gömüp eşine sonuna kadar sadık olan bir kadının hikayesini anlatıyor. dr.sevim asımgilin sürükleyici romanlarından okumayı düşünenlere tavsiye ederim.


Ayrılan kalplerde umutszu bir aşka tanık oluyoruz. Aşkından yanıp tutuştuğu halde başka biriyle evlenmek zorunda kalan ve daha düğün akşamı eşinin ölümcül hastalığı olduğunu öğrenen bir genç kızın dramı ile karşı karşıya kalıyoruz. Ama o Allah’a sığınıyor güçlü olmaya çalışıyor aşkını unutup vicdanını dinliyor çok güzel bir noktaya değinmiş yazar aşklar sevgiler geçici ama Allah sevgisi ve yapılan iyilikler daima kalıcı olacaktır.


Dr. Asımgilin daha önce Dilara isimli kitabını da okudum ama bu kitap çok farklı geldi bana. Yazar doktorluğunu da kunoşturmuş kitapta yer yer tıp ilgili ve bazı hastalıkların oluş biçimleriyle ilgili romunda geçen öykülere uygun şekilde bilgiler vermeyi ihmal etmiyor. Ayrıca ya çok seyahat eden ya da çok araştırmacı bir yazar olduğu kanısana vardım. Belki ikisi de birden. Bazı şehirler hatta bazı ülkeler hakkında romanda yer yer bilgiler vermekle kalmamış, bahsettiği kentlerin tarihinden geleneklerinden bile sözetmiş. Bundan çok etkilendim. Hem roman okudum hem modayı takip ettim turizme yönelik seyahetler yaptım güncel bir çok konuda fikir edindim aynı zamanda. Bu kadar renkil bu kadar bilgili bir yazar. Tebrik ediyorum kendisini.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*