Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ölümden Sonra Yaşam

Kategori: Edebiyat Yazar: Carol Neiman Yayınevi: Doğan Kitap

Ölümden Sonra Yaşam

  • çevirmen: Gülden Şen
  • Yayın Tarihi: 27.12.1999
  • ISBN: 9789756817544
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Ciltli
  • Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
  • Boyut: 20 x 22 cm
Tanıtım Bülteni
Ölümü uygarlaştırmak eve sokmak ve artık bir korku kaynağı olmaktan çıkarmak çağın en büyük hedeflerinden birisidir. Ölüm yavaş yavaş, eskiden olduğu gibi yaşamın tam ortasındaki yerinin alabilir: Bir korku olarak değil, artık insanın kendini yaşamla olduğundan daha fazla oyalamak istemeyeceği kadar derin bir gizem olarak.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ölümden Sonra Yaşam PDF 9.30 MB İndir
Ölümden Sonra Yaşam EPUB 10.39 MB İndir
Ölümden Sonra Yaşam MOBI 8.20 MB İndir
Ölümden Sonra Yaşam ODF 8.75 MB İndir
Ölümden Sonra Yaşam DJVU 10.94 MB İndir
Ölümden Sonra Yaşam RAR 7.11 MB İndir
Ölümden Sonra Yaşam ZIP 6.56 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Büyük, kare ve ciltli bir kitap. İçi kuşe kağıt. Harika bir baskı. Yazılar az, öz ve zevkle okunuyor. Metinlerin üzerine basılı olduğu tam sayfa resimler muhteşem bir görsellik sunuyor. Tekrar satışta olduğunu görmek ve başkalarının da bu kitaba ulaşmasını isterdim.


Bence bu tarz bir kitap başarılı olamaz.Eğer ölümden sonrasını incelemek istiyorsanız önceher dinin kitabını okuyun ve bundan sonra o dinde önde gelen kişilerinin kitaplarını okuyun.En gerçekçi yaklaşımı ancak bu şekilde yakalarsınız…


Carol Neiman ve Emily Goldman bu etkileyici ve düşündürücü kitapta, farklı dinlerin ölümden sonra yaşam konusundaki görüşlerini ele alıyor. Ayrıca reenkarnasyonu, ölenle iletişim kurmayı ve ölümden dönme deneyimlerini ayrıntılı bir biçimde tartışıyor, kendi beden dışı yaşam deneyimimizi düzenlememiz için bir rehber sağlıyor. “Ölümden Sonra Yaşam” okura, bu konudaki inançlarına, yaşama ve ölüme yeni bir gözle bakma fırsatını sunuyor.


Carol Neiman ve Emily Goldman bu etkileyici ve düşündürücü kitapta, farklı dinlerin ölümden sonra yaşam konusundaki görüşlerini ele alıyorlar. Ayrıca reenkarnasyonu, ölenle iletişim kurmayı ve ölümden dönme deneyimlerini ayrıntılı bir biçimde tartışıyor, kendi beden dışı yaşam deneyimlerimizi düzenlememezi için bir rehber sağlıyorlar. Ölümden Sonra Yaşam okura, bu konudaki inançlarına, yaşama ve ölüme yeni bir gözle bakma fırsatını sunuyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*