Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mr.Gwyn

Kategori: Edebiyat Yazar: Alessandro Baricco Yayınevi: Can Yayınları

Mr.Gwyn

Tanıtım Bülteni
Jasper Gwyn, Regent’s Park’a gitmek için izleyebileceği birçok yol arasından her zaman seçtiği caddede yürürken, ansızın hayatını kazanmak için her gün yaptığı işin artık ona kesinlikle uygun olmadığı duygusuna kapıldı. Bu düşünce daha önce de aklını kurcalamıştı, ama ilk kez bu kadar belirginleşiyor ve cazip geliyordu.Londra’da yaşayan yazar Mr. Gwyn bir gün birdenbire, yapmakta olduğu pek çok şeyi bırakmaya karar verir. Bunlar arasında yazmak da vardır. Birçok yazar gibi bir esinsizlik bunalımı yaşadığı için değil elbette. Amacı kimselerin yapmadığı bambaşka, büyülü bir sanat dalını gerçekleştirmektir.Yazar, yönetmen, müzisyen gibi birçok kimliği ve farklı duruşuyla Alessandro Baricco, bildiğiniz pürüzsüz, akıcı, usta işi dili, pırıltılı üslubuyla okuru Mr. Gwyn’in gizemli dünyasına taşırken, sorular takılıyor akıllara: Ayna’ya baktığımızda önce kendimizi mi görürüz yoksa yansımamızı mı? Biz mi kurguluyoruz kendi hayatımızı, yoksa sadece aktörleri miyiz?..
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mr.Gwyn PDF 6.23 MB İndir
Mr.Gwyn EPUB 6.96 MB İndir
Mr.Gwyn MOBI 5.49 MB İndir
Mr.Gwyn ODF 5.86 MB İndir
Mr.Gwyn DJVU 7.32 MB İndir
Mr.Gwyn RAR 4.76 MB İndir
Mr.Gwyn ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


kitabın başı, ortası, sonu demeden beni her şekilde etkileyen bir kitaptı. hala okuyup almadıysanız defalarca kez öneririm, bayılacaksınız.


Ayna’ya baktığımızda önce kendimizi mi görürüz yoksa yansımamızı mı? Bence yansımamızı. Jasper Gwyn hepimizin bir kitabın bazı sayfaları olduğumuzu ama o kitabı kimsenin yazmadığını ve boşu boşuna aklımızın raflarında aradığımızı söylüyor. Onun amacı da o kitapları yazmak. Hem de çok değişik bir sanat alanına yönelerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*