Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Şipşak Freud

Kategori: Psikoloji Yazar: Christfried Tögel Yayınevi: Doğan Kitap

Şipşak Freud

Tanıtım Bülteni
Christfried Tögel, Sigmund Freud’u keşfetmek üzere çıktığı yolculukta okurunu yalnız bırakmıyor, bu yolculuğun ana duraklarında onlara eşlik ediyor ve onları Freud’un bilinmeyen yönleriyle tanıştırıyor.Yıllarca bilim çevreleri tarafından görmezlikten gelindikten sonra 1902 yılında profesör unvanı aldığında kendisine gelen çiçekleri ve kutlama mesajlarını gören Freud, durumu alaya alarak şöyle yorumlamıştı: “Sanırsınız ki cinselliğin rolü majesteleri tarafından resmi olarak kabul edildi, rüya analizi bakanlar kurulunca onaylandı ve histeri vakalarında psikanalitik terapinin zorunluluğunun savunulduğu yasa taslağı üçte iki oyçokluğuyla meclisten geçti.”Bilme tutkusuyla çalışmalarını yürüten Sigmund Freud’u bazıları çok yüceltti, bazıları küçümsedi. Ve o bilim tarihinin en fazla tartışılan isimlerinden biri oldu.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şipşak Freud PDF 6.23 MB İndir
Şipşak Freud EPUB 6.96 MB İndir
Şipşak Freud MOBI 5.49 MB İndir
Şipşak Freud ODF 5.86 MB İndir
Şipşak Freud DJVU 7.32 MB İndir
Şipşak Freud RAR 4.76 MB İndir
Şipşak Freud ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Freud’un çalışmalaraı, makaleleri, kitapları en özet ve en önemli yerleri/halleriyle ve çok sade, ortalama bir okurun rahat anlayabileceği bir dille anlatılıyor.
Freud’un asıl kitaplarına başlamadan bir göz atmakta fayda var.


freud u anlamak için güzel bir kitap


Freud’un hayatını eserlerini ve düşüncelerini eğlenceli bir dille, insanı bilgiye boğmadan sunan bir kitap


Freud kadar anlaşılması ve dili zor bir fikir insanının eserlerinin özeti niteliğinde. Dili oldukça sade ve anlaşılır. Eğer ben Freud’a ilgiliyim ama ne dediğini anlamıyorum diye düşünüyorsanız kendi eserlerinden önce okumanızı tavsiye ederim, büyük bir okuma kolaylığı sağlıyor.


Kitabın ismi kitabın basit bir dille yazılmış olacağı hissini yarattığından aldım.Freud’un hayatından kesitler sunarken daha iyi seçimler yapılabilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*