Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
JavaServer Faces (JSF)

Kategori: Bilgisayar Yazar: Mimar Aslan Yayınevi: Umuttepe Yayınları

JavaServer Faces (JSF)

Tanıtım Bülteni
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
JavaServer Faces (JSF) PDF 6.23 MB İndir
JavaServer Faces (JSF) EPUB 6.96 MB İndir
JavaServer Faces (JSF) MOBI 5.49 MB İndir
JavaServer Faces (JSF) ODF 5.86 MB İndir
JavaServer Faces (JSF) DJVU 7.32 MB İndir
JavaServer Faces (JSF) RAR 4.76 MB İndir
JavaServer Faces (JSF) ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Mimar Aslan javaya gönül vermiş biri. Bu kitabı almamın en önemli sebebi buydu. Web platformunda javayı kullanmayı güzel bir dille ve bol örnekle anlatmış. Bence kitap başlangıç yapmak isteyenler için gayet başarılı


JSF için açıkcası çokta bir kaynak yok ama Mimar hocamızın tecrübesi ve bilgisi ile güzel bir kaynak


Başlangıç içi iyi ama sonrası için yetersiz bir kitap. İngilizce kaynaklara yönelmekte fayda var.


Kitap JSF 2.x serisine yeni başlayanlar için bulunmaz nimettir. O kadar basit anlatmış ki hiç kod yazmadan dahi JSF yi bu kitapla öğrenebilirsiniz. Özellikle askerlik gibi yerlerde bu tarz kitapların önemi daha da artıyor. Zira yaptığınız işin sonucunu görmek istersiniz, ekran görüntüleri bu açıdan çok yerinde olmuş.

Bu kitap size JSF yi öğretir, çok basit anlattığından hemen öğrenip kolayca unutuyorsunuz 🙂 O yüzden 2-3 tekrar şart kitabı ama daha iyi yol bence 1 kez kitabı bitirdikten sonra isteğinize göre bir projeye başlayın ve kitaptan gerekli yerlere bakın hatırlamak için.

Bilenler için de güzel bir tekrardır, çünkü referans niteliğinde hazırlanmıştır, direk unuttuğunuz kısma bakmanız yeterli.


Kitap yeni başlayanların JavaServer Faces’ten uzaklaşması için yazılmış gibi.İlk defa Türkçe kaynaktan bakmayı düşündüm ancak maalesef son derece yetersiz. Kitap içerisinde kodlar eksik, verilen örnekler anlatıldığı gibi çalışmıyor eksik kod blokları var. Açıklamalar çok yetersiz. Hele ki sonlara doğru verilen örneklerde oluşturulup kod yazılmayı unutulmuş sayfalar var. Tavsiye etmiyorum. Bu konuda Türkçe kaynak olarak bir ilk olmak amacıyla hızlıca yazılmış vasat bir kitap. Yazarını sosyal medyadan takip etmeme rağmen kendisine mail ile ulaşamadım görüşlerimi bildirmek amacıyla. Buradan almayı düşünen arkadaşlara ulaşabilirim umarım. İyi çalışmalar herkese.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*