Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kış Evi

Kategori: Edebiyat Yazar: Judith Lennox Yayınevi: Altın Kitaplar

Kış Evi

  • çevirmen: Meral Gaspıralı
  • ISBN: 9789754059434
  • Dil: TÜRKÇE
Tanıtım Bülteni
Birlikte büyüyen üç yakın arkadaş dostluklarının hayat boyu süreceğini düşünerek, en gizli sırlarını suyun kıyısındaki Kış Evi'nde paylaşmışlardı. Birlikte büyümek, bir anlamda birbirlerinden uzaklaşmaktı. Fakat yaşamın onlar için sakladığı trajedilere vemutluluklara rağmen, dostlukları asla bozulmamıştı. Konu ve anlam bakımından çok zengin romanlar okuyucuları derinden etkiler. Ve kitabın sona erdiğine üzülürler. Judith Lennox'un yapıtı işte böyle bir kitap.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kış Evi PDF 6.23 MB İndir
Kış Evi EPUB 6.96 MB İndir
Kış Evi MOBI 5.49 MB İndir
Kış Evi ODF 5.86 MB İndir
Kış Evi DJVU 7.32 MB İndir
Kış Evi RAR 4.76 MB İndir
Kış Evi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Yazarın okuduğum 2. romanı.Güzel tarihi bir roman.1930 larda başlayan 3 arkadaşın hayatı ve birliktelikleri anlatılıyor.Tabi o sıralar dünya da olan savaşlara da değinmiş.Bence yazarın keşfedilmemiş olması çok acı.


yaz mevsiminde kış evini okudum. Sanki roman gerçek gibi o anları olduğu gibi yaşatmayı iyi becermiş yazar. Tam umuutlarımızın bittiği yerde tekrar nabzı yükselten etkileyici bir dil ve hikaye. Ancak bu kadar olabilirdi. Okunası çok hoş bir kitap


Hikaye 1918-1938 zaman diliminde geçiyor..Açlığı.savaşı insanın ideallerin peşinden koşmasını,gerçek aşkı dostluğun ne demek olduğunu çok çarpıcı bir şekilde görüyorsunuz bu roman da..Müthiş olağan üstü bir romandı,karakterle o kadar gerçekti ki…Okurken çok zevk aldım,gerçek aşkı,dostluğu çok güzel anlatıyordu yazar..Tecavüzün bir kadının ruhunu nasıl sakat bıraktığını çok çarpıcı bir şekilde anlatıyor yazar.Keşke yeni eserlerini de okuyabilsek Judith Lennox’un…


nedir dostlukların budenli anlamlı olması. belki bir su kenarındaki soğuk bir evde paylaşılarak ısıtılan umutlar… Aslında ne olmalı hayattada bu tadı bize yaşatabilmeli. romanın tadı da bizi alıp kendi oluşturduğu dünyasına doğru yolculuk yapmamızı sağlamakta kalıyor olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*