Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kanayan Ruhlar

Kategori: Psikoloji Yazar: Bayram Şahin Yayınevi: Karma Kitaplar

Kanayan Ruhlar

Tanıtım Bülteni
Bazı şeyler vardır, bilinir, duyulur ama konuşulmaz. Bizler Psikiyatri profesyonelleri ise içten içe her şeyin farkındayızdır.Çünki gizli ne varsa insana dair bize gelir çare arar.Sonra bir olay toplumda infial yaratmış olur. Oysaki o vardı, gerçekti. Siz bilmiyordunuz, duymuyordunuz.Değerli Kübra Teke bu eseriyle ezberleri bozuyor. O kadar derinlemesine incelemiş ki hayran kalmamak elde değil. Bir çığır açılıyor bana kalırsa. Görmezden gelmeyelim artık.Bu kitap bir buzdağının altıyla ilişkisini irdelemesi bakımından da çarpıcı.Okunası ve Düşünülesi...Ellerine sağlık Kübra Teke, masum değiliz ama hep ben masumum deriz. Saklamak da suça iştiraktir. Tebrikler…Prof. Dr. Arif VERiMLi
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kanayan Ruhlar PDF 6.23 MB İndir
Kanayan Ruhlar EPUB 6.96 MB İndir
Kanayan Ruhlar MOBI 5.49 MB İndir
Kanayan Ruhlar ODF 5.86 MB İndir
Kanayan Ruhlar DJVU 7.32 MB İndir
Kanayan Ruhlar RAR 4.76 MB İndir
Kanayan Ruhlar ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Kitapta, her yıl en az 150 bin çocuğun uğradığı cinsel istismar ve tüm detayları incelenmiş. Uzman psikologlar ve pedagogların görüşlerinin alındığı kitapta, ülkemizle ilgili çarpıcı gerçeklere de ışık tutuluyor. Cinsel istismara uğrayanların yüzde 70’inin 11 yaşın altındaki çocuklar ve bunlardan yüzde 60’ının ise kız çocuğu olduğuna vurgu yapılırken, ensest olguların ise yüzde 5’inin ancak adli makamlara yansıdığı gerçeği bilgisi yer almış.
Yazar Kübra Teke-Bayram Şahin’in uzun araştırmalar ve yaklaşık 2 yıllık bir çaba ve emeğin sonucunda ele aldıkları “Kanayan Ruhlar” kitabı, çarpıcı gerçekleri de gün yüzüne çıkarıyor. Bugüne kadar konunun bu kadar detaylı ve çeşitli yönleriyle ele alınmadığı belirtilirken, cinsel istismarların önüne geçilmesi için toplumun her kesiminde ve özellikle anne-baba, öğretmen, arkadaş vb görevler düştüğüne inandıklarını söyleyen Yazar Teke ve Şahin, bu konuda da basına önemli görevler düştüğünü de kitaplarında belirtmişler.


Güzel bir çalışma. Konu hakkında bilgi sahibi olmak için okunabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*