Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dergicilik Üzerine

Kategori: Diğer Yazar: Aslı Yapar Gönenç Yayınevi: Koyu Kitap

Dergicilik Üzerine

Tanıtım Bülteni
Ülkemizde dergiciliğin pek çok sorunu bulunmakta, bu sorunların bir bölümünü de medyanın içinde bulunduğu olumsuz koşullardan ayırmak pek mümkün olmamaktadır. Bütün bunlara rağmen dergiciliğe dair en önemli sorunlardan biri; ülkemize özgü ve onun sorunlarını ele alan dergilerin bulunmamasıdır. Günümüzde özellikle haber dergilerinin azlığı büyük bir eksiklik olarak dikkat çekmektedir.Ayrıca akademik anlamda, Türkiye’de geçmişten bugüne pek çok önemli dergi yayımlanmış olmasına karşın, bu alanda yapılmış ayrıntılı çalışmalar bulunmamaktadır. Bu nedenle bu konuda araştırma yapmak isteyen gençler büyük bir kaynak sorunuyla karşı karşıya kalmaktadır.Böyle bir çalışma gerçekleştirilmesinin en önemli etkenlerinden biri de kaynak sıkıntısı nedeniyle oluşan kaygıları giderme isteği olmuştur. Uzun soluklu bir çalışmanın örneği olan bu yapıt, pek çok meslektaşımın ve öğrencilerimin bana verdiği destek sonucu tamamlanmıştır."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dergicilik Üzerine PDF 6.23 MB İndir
Dergicilik Üzerine EPUB 6.96 MB İndir
Dergicilik Üzerine MOBI 5.49 MB İndir
Dergicilik Üzerine ODF 5.86 MB İndir
Dergicilik Üzerine DJVU 7.32 MB İndir
Dergicilik Üzerine RAR 4.76 MB İndir
Dergicilik Üzerine ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Dergicilik üzerine çok hatta hemen hemen hiç kitap bulunmaması açısından değerli olmasına rağmen, doktora/yl öğrencileri tarafından yazılmış olması ve küçük hataları barındırması açısından sorunlu bir kitaptır. Yine de dergiciliğe katkısı ön planda tutulabilir


Dergicilik konusunda başucu kitabı. Ülkemizde özellik kurumsal dergicilik üzerinde çalışacaklar için olmazsa olmaz bir yapıt. Öyle ki editörlüğünü yapan Aslı hocamızın da bu alanda ilk çalışanlardan olduğunu da unutmamak gerek. Bu alanda eksikliği kapattıkları ve bu eseri literatüre kazandırdıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Emeğinize sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*