Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi

Kategori: İslam Yazar: Mehmet Sılay Yayınevi: Düşün Yayıncılık

Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi

Tanıtım Bülteni
İstiklal mahkemeleri Cumhuriyetin Terör Aygıtıdır.AYŞE HÜRSiz ne yapıyorsunuz, Böyle bir yetkiyi Cenabı Allah Peygamberlerine bile vermedi!HÜSEYİN AVNİ ULAŞİstiklal mahkemelerinde HAKİM Yoktur EŞKIYA vardır. İskilipli Atıf Hoca, Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi, Muhammed Esad Erbili, ve Şeyh Said milleti korkutmak ve sindirmek için Zulmen idam edildiler. Cumhuriyet dönemindeki idamlar ve İstiklal Mahkemeleri dürüst kalemler tarafından mutlaka yazılmalıdır.NUREDDİN TOPÇUŞapka Dünyanın en beyhude devrimidir.HALİDE EDİP ADIVARAli Rıza Efendi ve İskilipli Atıf Hoca Türk Engizisyon sürecinin adalet kisvesi altında işlediği cinayetlerin çarpıcı örneklerinden biridir.NECİP FAZIL KISAKÜREKBügün yaşadıklarımız çarpıklıkların kökü Yakın Tarihimizde yatmaktadır.Yakın Tarihimizdeki Gerçekler yalanlarla örtülmüş, sansürlenmiş, çarpıtılmış, bilmemiz engellenmiştir.Yakın Tarihimizi öğrendiğimizde düğümler çözülebilir.METE TUNCAYEvlad-ı Kerbelayık, Bihatayık, Ayıptır, Zulümdür, Günahtır!İnfazdan Önceki son sözü-DERSİMLİ SEYİT RIZABen Bu zalimlerle ancak Mahkeme-i Kübrada hesaplaşacağım!İnfazdan Önceki Son sözü-İSKİLİPLİ ATIF HOCABiliyorum hakkımdaki idam kararını önceden vermişsiniz. Ben daha ne söyleyeceğim.Sizi Allaha Havale Ediyorum! ve şerrinizden de Allaha Sığınıyorum!İnfazdan Önceki Son sözleri-ALİ RIZA EFENDİ
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi Satın Al
Kitapyurdu Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi Satın Al
D&R Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi Satın Al
Idefix Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi Satın Al
BKM Kitap Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi Satın Al
Hepsiburada Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi Satın Al
Nadir Kitap Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi Satın Al
N11 Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi Satın Al
Amazon Türkiye Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi PDF 6.23 MB İndir
Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi EPUB 6.96 MB İndir
Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi MOBI 5.49 MB İndir
Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi ODF 5.86 MB İndir
Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi DJVU 7.32 MB İndir
Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi RAR 4.76 MB İndir
Babaeski Müftüsü Ali Rıza Efendi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitabın başlığı olan Ali Rıza Efendi’den çok fazla bahsedilmemiş, daha çok İstiklal Mahkemeleri’ndeki yargılamalardan bahsedilmiş. Ama özünde okunabilecek bir kitap.


işgallerde millet lehine diplomasi girisimlerinde yer almış bir insan diye anmak istiyorum istiklal mahkemeleri muhalifleri sindirmek icin de kullanılmıs sonucta ingilizler somurdugu islam cografyasinda Turkiyenin etkinlik sergileyememesini bu vb. mahkeme ve kararlarla da sağlamistir ozellikle iskilipli hoca gibi dusunurlerin islam cografyasini ilgilendiren eserler de vermiş oldugunu da ögrenmiş oldum. o donemki kararlar ingilizlerin decisine gelmistir.


Kitap bir devrin insanların neler yaşadığını az çok anlatmış tarihin detaylarına inmek ve bilinmeyen satır araları kavraya bilme açısından yararlı


Kitap, konulara çok dağınık şekilde değinmiş ve çokça tekrara düşmüş olmasına rağmen istiklal mahkemelerinin uygulamalarını ve vermiş olduğu akıl ve çağ dışı kararları pek güzel anlatmış.Yani akademik bir çalışma değil. Ama okuyun, sonraki zamanlarda incelemeye açılacak istiklal mahkemeleri kararları için bir giriş mahiyetinde olur.


Bu kanlı aşağılık sistemin canına kast ettiği şehit ettiği binlerce alimden birinin çilesini ve zulmünü bu kitapta bulacaksıznız. Onlar inşallah Cennette Atıf hoca birlikte kol koladırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*