Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hayalimdeki Kadın

Kategori: Edebiyat Yazar: Danielle Steel Yayınevi: Altın Kitaplar

Hayalimdeki Kadın

  • çevirmen: Meral Gaspıralı
  • ISBN: 9789754058840
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 365
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Charles Waterston, Londra'da yaşayan bir mimardır. Sevdiği bir karısı ve iyi bir işi olmasına rağmen, günün birinde her şey tersine döner. Evliliği yıkılırken, istemediği halde New York'ta çalışmak zorunda kalır. Geçmişin sorgulanması ve kendisiyle barışık olmak adına çıktığı gezide, Massachussetts'in küçük bir kasabasında, Sarah Ferguson adlı kadının, iki yüz yıl önce yaşadığı göl kenarındaki evde kalır. Sarah'ın varlığını evin her yerinde hissederken, eski bir sandığın içinde bulduğu günlükler, ikisi arasında bir bağ kurar. Charles, Sarah'ın dünyasında kendini bulurken, geçmişi unutup umutla geleceğe bakmayı öğrenir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hayalimdeki Kadın PDF 15.15 MB İndir
Hayalimdeki Kadın EPUB 16.93 MB İndir
Hayalimdeki Kadın MOBI 13.37 MB İndir
Hayalimdeki Kadın ODF 14.26 MB İndir
Hayalimdeki Kadın DJVU 17.82 MB İndir
Hayalimdeki Kadın RAR 11.58 MB İndir
Hayalimdeki Kadın ZIP 10.69 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


mükemmel bir kitap…Okunmaya değer….Yazarın tüm kitaplarını almak istiyorum.Okunması çok keyifli ve bittiği zaman neden bitti devam etsin diyebileceğiniz türden bir kitap..Aynadaki Görüntü okuduğum ilk kitabıydı..Tekrar söylüyorum mükemmel..


tüm kitaplarını almaya çalışıyorum yeni aldıklarımla birlikte 52 kitabı elimde olacak eminin bu kitabıda çok beğeneceğim harika


Tipik bir “”Danielle Steel” romanı daha. Bu yazarın okuduğum tüm kitapları gibi bu da çok güzel. Konu örgüsü, akıcılığı, insana yaşama sevinci vermesi…Kendinizi bir masalın içinde buluyor ve çıkmak istemiyorsunuz.Okumayanlara tavsiye ediyorum..


askeri kütüphanede ilk kitabı gördüğümde sayfaları yırtık sanki terkedilmeye mahkum bir kitap olarak düşündüm…bu tür kitaplarda daima yapranmışlığın kaliteyle eşdeğer olduğunu düşündüğüm için okumaya başladım…kitap öyle güzel yazılmış ki her sayfasında bir sonraki sayfada neler olacağı düşüncesi içinde kalıyorsun.charlie waterson.un hikayesinde kendi hayatından hep birşeyler buluyorsun ve o kadar sürükleyici ki boş bir zamanı an be an bekliyorsun…askerde olsan dahi,uykundan feragat edebiliyorsun bu kitap için..şimdi tek amacım askerden dönüşte,siteden bu kitapların tamamını alıp eşime okutmak…


çok güzeldi.özellikle günlüklerin okunduğu bölümden çok etkilendim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*