Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sefiller (1.hm)

Kategori: Edebiyat Yazar: Victor Hugo Yayınevi: Yalçın Yayınları

Sefiller (1.hm)

  • çevirmen: Muammer Tuncer
  • ISBN: 9789754880663
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 702
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
1862'de yayımlanan bu romanı her tür okurdan olağanüstü ilgi görerek büyük bir başarıya ulaştı. Ve Sefiller, Hugo'yu Fransa'da büyük bir üne kavuşturdu. Paris'in yeraltı dünyasında geçen ve bir dedektif öyküsüne dayanan roman, Paris halkının destanıydı aynı zamanda. Kısa sürede çeşitli dillere yapılan çevirileriyle de Hugo'nun ünü Fransa sınırları dışına yayıldı. Victor Hugo, Sefiller'le dünya edebiyatının en seçkin ırmak romanlarından birinin yaratıcısı olmuştu.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sefiller (1.hm) PDF 29.14 MB İndir
Sefiller (1.hm) EPUB 32.56 MB İndir
Sefiller (1.hm) MOBI 25.71 MB İndir
Sefiller (1.hm) ODF 27.42 MB İndir
Sefiller (1.hm) DJVU 34.28 MB İndir
Sefiller (1.hm) RAR 22.28 MB İndir
Sefiller (1.hm) ZIP 20.57 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bence klasikler olarak adlandırılan kitapların kesinlikle kısaltılmış olanlarını okumayın.Mesela bu yayınevindeki kitapta sürekli kısa açıklamalar yapıyor.Türkçeye çeviren de kitaba birşeyler eklemiş oluyor.Ve orjinalliği bozuluyor.


Ancak bu kadar güzel bir kitap olabilirdi şu ana kadar okuduğum en güzel roman siz de bir başlasanız 702 sayfanın nasıl bittiğini anlamazsınız çok ama çok tavsiye ederim ki anlatamam bu kitap bana kitap okuma isteği uyandırdı dünyada yazılan en güzel roman bence ve dünyadaki en güzel yazar Victor Hugo bence kesinlikle okuyun ben bir oturuşta 100 sayfa okudum ve bitirdim.Bukitabı okuduğum için de çok memnunum.Sefaleti en güzel böyle anlatan bir kitap olabilir.Verdiğiniz paranın kuruşu kuruuşuna değecek bir roman.


Sinemaya da aktarılan şahaser bir eser Dönemin Fransasını ve parisin karanlık yaşamlarını ve erdemi anlatan yürek burkan bir roman


Sefiller, şüphesiz dünya edebiyatının tartışmasız en büyük klasiklerinden biri. Tam anlamıyla bir şaheser. Hugo’yu okumayan, tanımayan biri için bu kitap belki ideal olmayabilir. Hugo’yu kısaltılmamış, çevirmen tarafından fazla değiştirilmemiş bir kaynaktan okumak çok daha yararlı olacaktır. Herşeye rağmen bu kitap, okuyanı çok uzun bir süre etkisi altında tutmayı başaracak niteliğe sahip. Ayrıca yazmaya yeni başlayanlar ve henüz başarılı bir yazıyla tanışamayanlar için çok sayıda püf noktası ve bilgiyi bulabilecekleri bir eser. Kısacası SEFİLLER her ne şekilde olursa olsun okunması şart bir eser.


Bende Can Yayınları’ndan çıkan Sefiller var. Ve yaklaşık olarak 1500 sayfaya yakın. Oldukça iyi bir şekilde kısaltılmadan alınmış. Sanırım bu yayın kısaltılmış ki diğer yayınlar arasında en çok sayfaya sahip olanı, ama bunun bile sayfa sayısı oldukça az. Böyle bir baş yapıtın bence kısaltılmadan yayınlanması en doğru olanı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*